Downloads

DVD Shrink

Van een double layer DVD een single layer DVD maken? En daarbij ook nog beveiligingen omzeilen?

DVD Shrink

Dvd ShrinkMet DVD Shrink maak je op eenvoudige wijze een DVD-R of DVD+R op basis van een originele DVD. DVD Shrink (officiele naam) is software waarmee je dus bijvoorbeeld backups kunt maken van jouw eigen DVD's. Let op: Shrink is geen DVD of CD brander, je kunt dus geen DVD's branden hiermee. Maar je kunt met deze gratis software een bestand maken dat je vervolgens met een DVD-brander weer kunt branden op een data-DVD.

Shrink

Maar waarom en waarvoor kun je Shrink goed inzetten? Op de eerste plaatst zijn veel DVD's beveiligd tegen kopieeren. En ook passen de meeste DVD's (meestal double layered en dus 8 GB) niet op een normale single layer DVD schijf. DVD Shrink heeft een ingebouwde decryptie functie en diverse compressie mogelijkheden. Shrink werkt snel en effectief.

Download Shrink

Download Shrink, het is gratis, snel en handig! Het installatie bestand staat op onze server! Het gaat daarbij om versie 3.2.0.15 en het is een ZIP bestand.

dvd shrink 3.2

De laatste officiele versie is versienummer 3.2.0.15 (25 juli 2006). Een eerdere versie, 3.2.0.14, werd op 25 Juli 2004 uitgebracht. En Versie 3.1.7 kwam uit op 14 Maart 2004. Oude versie dus, DVD Shrink 3.2? Nee het is de meest recente versie, echter er is al een tijdje geen update meer geweest. Hier en daar wordt DVD Shrink 2008 aangeboden. Maar volgens de officiele website van Shrink gaat het daarbij om zogenaame "scams".... oplichting dus. Het is daarom ook niet bekend of Shrink 2008 wel veilig is!

Is dit hetzelfde als ShrinkTo5

Nee. Maar Shrinkto5 is wel hetzelfde in de volgende opzichten: - ook freeware - ook om een double layer dvd om te zetten naar single layer dvd - ook klein en snel Maar Shrinkto5 bevat geen mogelijkheden om beveiligingen te omzeilen.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Grootte 1MB
Datum maandag 17 november 2008 - 20:20:22
Downloads 9502
Sponsoring -
Download
Waardering
0/5 : Niet beoordeeld
 
Aub inloggen om een reactie te geven.
Wanneer je niet bent geregistreerd, kun je je hier aanmelden