Downloads

Audacity 1.3.12 beta

Op zoek naar een gratis audio bewerker / audio editor? Iets met meer functies dan wat je standaard bij windows of bij jouw geluidskaart krijg meegeleverd?

Audacity

De audio freeware Audacity is 100% gratis, open source software om geluiden / audio op te nemen en te bewerken. Het is beschikbaar voor Mac OS X, Microsoft Windows, GNU/Linux en andere platformen. Importeer en exporteer wav-, aiff-, ogg- en mp3-bestanden. Audacity is eenvoudig te gebruiken en een goed gratis alternatief voor bijvoorbeeld Virtual Dj. Deze audio editor biedt oa. de volgende mogelijkheden: - opnemen van live audio - omzetten van tapes / platen naar digitale opnamen / CD's - bewerk Ogg Vorbis, MP3, WAV of AIFF sound files - Knip, kopieer, splice of mix geluiden samen - verander de snelheid van de audio / de opname - importeren van bestandslijsten (LOF; lists of files) - diverse effecten toepassen op de geluiden

Audacity bèta

"Hé, Beta versie!?", hoor ik je denken.... "dat doen jullie toch nooit!?". Nee, wij bieden liever alleen stable / stabiele versies aan. Maar bij Audacity gaan ze hier anders mee om blijkbaar. Er zijn sinds de release (ongeveer in 2004) slechts 2 stable releases geweest. De huidige stabiele versie is Audacity 1.2.6, echter deze is al van 17 november 2006. Beta is in dit geval gewoon een normale versie die alleen niet 100% perfect is en ze dus nog niet stabiel durfen te noemen. Maar welke software is dat wel. Je kunt Audacity bèta dus gewoon veilig downloaden en gebruiken. Ben je trouwens Windows Vista of Windows 7 gebruiker, dan moet je deze 1.3.12 beta versie wel gebruiken omdat de 1.2.6 versie hier niet goed op werkt.

Audacity nl

Ja Audacity is ook NL, dus in het nederlands te gebruiken. Deze opensource software biedt de mogelijkheid voor vele niet engelse talen waaronder ook dutch en belgisch.

Audacity gratis downloaden

Je kunt hieronder direct en gratis Audacity downloaden. Deze software is opensource en is zowel voor privé en zakelijk gebruik helemaal gratis te gebruiken. Onderstaande download is voor windows gebruikers en dus niet de Mac of Unix versie! Deze beta Auda-city is Geschikt voor Windows XP, voor Windows Vista en voor Windows 7.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Grootte 2MB
Datum woensdag 04 augustus 2010 - 20:17:22
Downloads 7488
Sponsoring -
Download
Waardering
0/5 : Niet beoordeeld
 
Aub inloggen om een reactie te geven.
Wanneer je niet bent geregistreerd, kun je je hier aanmelden