Downloads

FrostWire 6.8.9

Ben jij in 2020 / 2021 op zoek naar een goed alternatief voor Limewire? Een ander P2P download programma dat nog gewoon werkt vandaag de dag? Dan is Frostwire een mooie oplossing voor jou. En die kun je hier gratis downloaden. frostwire gratis downloaden

Frostwire

Het freeware programma Frostwire is een heel goed P2P programma (mede omdat het gebaseerd is op het beroemde Limewire en dus een prima alternatief hiervoor) en tevens een media speler. Eigenlijk is er geen sprake van "alternatief" want Limewire bestaat officieel niet meer (tenzij je de Pirate Edition meetelt). Frostwire 6.8.9 voor Windows is een gratis bestandsuitwisselingsprogramma dat nog steeds actief is en werkt in 2020 / 2021. Het programma was ooit bijna een kopie van van het inmiddels off line gehaalde LimeWire alleen dan zonder een paar ongewenste onderdelen (bescherming tegen downloaden van copyright beschermde werken bijvoorbeeld) en Frost-Wire biedt al een tijdje BitTorrent ondersteuning (client voor het BitTorrent network).

Ontstaan van Frostwire

Toen rond september 2005 de makers van LimeWire door de Amerikaanse wetgeving werden verplicht een filter te plaatsen zijn een aantal deelnemers uit de LimeWire open-source community gestapt en hebben iets nieuws gemaakt onder de naam FrostWire, echter hierin is het filter niet opgenomen. Toch liever limewire (pirate version)? Download Limewire gratis

Frostwire bevat alle mogelijkheden die ook in Limewire Pro zaten en heeft bovendien ook de mogelijkheid tot chatten. Frost Wire is beschikbaar voor Windows, Mac OS X, Ubuntu/Debian en voor Red Hat/Fedora. En tegenwoordig is frostwire ook beschikbaar voor Android en dus kun je bestanden oversturen via Wifi. Het is allemaal nog in een test fase, maar het werkt al goed. Dus als je grote bestanden wilt oversturen van de ene mobiel naar de andere GSM dan is frostwire een optie. Maar let op, onderstaande download is specifiek voor Windows gebruikers.

Frostwire windows vista

Deze software is geschikt voor Windows Vista en kan dus zonder problemen op dergelijke systemen worden gebruikt. Frostwire is zelfs al geschikt voor de nieuwste Windows 7. Wel kunnen er problemen ontstaan op bepaalde Vista installaties. Kun je niet verbinden, probeer Frostwire dan te starten als administrator / rechtermuisknop en dan kiezen voor "Als administrator uitvoeren". En misschien heb je firewall software die je voor deze freeware even goed moet instellen.

Frostwire demo

Je kunt hieronder een demo zien van Frostwire 5.2.11. Je krijgt met deze video een prima beeld van de algemene werking en het uiterlijk van Frostwire:

Download torrent software

Naast deze Frostwire zijn er nog diverse andere goede software oplossingen om met bittorrents te werken. Hieronder nog enkele populaire Torrent software oplossingen. Klik op de link om naar de detail pagina te gaan en download de software dan vanaf deze pagina: - Bitcomet
- uTorrent
- BitTorrent
- Vuze

FrostWire 5.3.x

De 5.3.x reeks heeft een nieuw uiterlijk gekregen. Daarbij zijn er diverse nieuwe functies toegevoegd. Een belangrijke aanpassing is dat je nu met Frostwire grote bestanden kunt uitwisselen met vrienden / collega's / klanten. Hiermee wordt deze tool een soort concurrent van Dropbox / sendit / wetransfer. Nadeel is natuurlijk wel dat beide partijen Frost wire geïnstalleerd moeten hebben. Ook is in 5.3.x een betere zoekfunctie gemaakt waarbij je bijvoorbeeld ook meerdere bestandstypen kunt zoeken in 1 zoekopdracht en je krijgt zoek tips (zoals ook bij Google). Een KickAssTorrents (kat.ph) zoekmachine toegevoegd. En natuurlijk zijn heel veel problemen en bugs verholpen. Hoe deel je eenvoudig grote bestanden met vrienden? De video hieronder laat zien hoe, je kunt de torrent dan ook via twitter bekend maken:

FrostWire 5.2.x

De serie / versie 5.2.x hebben de bijnaam "Alexandria" gekregen. Dus Frostwire Alexandria betreft de variant waarbij het versienummer bestaat uit 5.2.x. In het algemeen hebben de makers in de versies 5.2.x zich gericht op beter beheer van media en een betere integratie van de gebruikers ervaringen. De audio speler is herontworpen en het bibliotheek tabblad heeft ook een upgrade gekregen. De integratie van transfers, de Library en iTunes is nu ook verbeterd.

FrostWire 5.3.3

Versie 5.3.3 is uitgebracht in maart 2012. In deze versie natuurlijk de nodige bug fixes maar ook wat nieuwe functies. Compatible met Ubuntu 11.10, onthoudt de kolom en sortering die je het laatst hebt ingesteld bij de transfer manager. Ook had deze versie een betere zoekmachine, was de KickAssTorrents (kat.ph) zoekmachine toegevoegd, kon je eenvoudiger bestanden delen met vrienden, etc. Verbeteringen in versies 5.1x: Natuurlijk ook diverse bugfixes. Hele snelle zoekresultaten (onder 200 miliseconden) onder de naam Instant Search. Er is ook een nieuwe "Smart Torrent" zoekfunctie. Je hebt nu ook een bestandsextentie kolom, een animatie indicatie, een filter voor bestandstype en je kunt de zoekresultaten in het zoekscherm sorteren op bestand type. En Mininova was even weg uit het zoeken maar is weer terug. De versie 4.21.8 bevat voornamelijk aanpassingen om vastlopers te verhelpen en verbeterde file sharing policies waarmee de privacy van gebruikers beter kunnen worden beschermd. In 4.21.7 : de zoekfunctie is verbeterd en er is een soort spam-filter op de zoekresultaten. Het welkomstscherm kan worden gecustomized, nieuwe splash, anti spam filters weer up to date, etc. Zodra er weer een nieuwe versie beschikbaar is dan zullen we deze download aanpassen. Tenslotte: Frostwire bevat geen Spyware en ook geen Adware. Licentietype GPL (open source). Dus waarom zou je Limewire Pirate Edition downloaden als je deze freeware gewoon legaal en gratis kunt gebruiken? Misschien omdat je op het Gnutella netwerk nog wat hoopt te vinden? Met Frostwire heb je toch meer kans op het vinden en downloaden van materiaal dan met enige Limewire of shareaza. Versie geschiedenis: Maart 2012 - Frostwire 5.3.3 Februari 2012 - versie 5.3.2 december 2011 - versie 5.2.11 november 2011 - versies 5.2.8 / 5.2.7 oktober 2011 - versie 5.2.3 / 5.2.2 / 5.2.1 De downloadlink biedt jou de laatste versie van Frostwire, versie 6.8.9 (van december 2020). Het gaat hier om de Windows versie (Windows 10, 8, 7, Vista voor Intel processors) die je natuurlijk gratis kunt downloaden. Er zijn echter ook versies beschikbaar voor Mac OS X 10.11 (El Capitan), Linux / Unix zoals Solaris (64-bit), Android 5.0 (Lollypop) of latere versie of als Tarball Bundle. Nogmaals, hieronder Frostwire voor Windows.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Grootte 48MB
Datum zondag 13 december 2020 - 21:27:43
Downloads 25642
Sponsoring -
Download
Waardering
0/5 : Niet beoordeeld
 
Aub inloggen om een reactie te geven.
Wanneer je niet bent geregistreerd, kun je je hier aanmelden