Video bewerken [ Software om video's te bewerken, te monteren, samen te voegen. Voor video conversie kijk bij categorie converters ]

Free Video Dub
Beschrijving Dit is wel een hele eenvoudige video bewerker, je kunt namelijk alleen stukjes verwijderen. Maar ideaal als je alleen een video wilt inkorten bijvoorbeeld. En het is gratis!

Free Video Dub

De freeware Free Video Dub is een video bewerking programma / video editing software waarmee je ongewenste delen uit een video kunt verwijderen zonder de hele video weer te moeten hercoderen / renderen. Dus aanzienlijk sneller dan wanneer je dit zou doen met meer geavanceerde video edit oplossingen. Ook houd je op deze manier de kwaliteit vast van de originele film. Dus videos alleen maar inkorten? Dan is Free Video Dub de snelste oplossing en gratis.

Hoe werkt het? Je moet in deze software de te bewerken video openen en vervolgens alleen maar een beginpunt en eindpunt instellen voor het ongewenste deel van de film.... het deel dat je wilt verwijderen. Verwijder vervolgens dit stukje en klik dan op de opslaan / save knop. De ingekorte en bewerkte video is gelijk klaar voor gebruik / om af te spelen. Geen render / rendering nodig.

Dit video bewerking programma ondersteund vele type video bestanden / formaten zoals: *.mkv, *.flv, *.avi, *.mpg, *.mp4, *.3gp, *.webm en *.wmv.

Free Video Dub bevat geen spyware en geen adware. Het is echt gratis en je kunt het veilig installeren en gebruiken.

Versies Video Dub

Huidige versie: 2.0.18.430
Geschikt voor Windows 7 en Windows 8, voor Vista en ook nog voor XP SP3.

Download hieronder Free Video Dub 2.0.18.430.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 18,85 MB
Datum zondag 19 mei 2013 - 23:15:51
Downloads 6145
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd