PDF Freeware [ Gratis PDF software voor maken, lezen en bewerken van PDF documenten ]

MartView 2.5
Beschrijving Een eBook reader oplossing voor met name het formaat MART maar ook voor PDF.

MartView

MART is een bestandsformaat dat veel gebruikt wordt voor electronische boeken, e-books. Voor echte ebook lezers is dit een bekend formaat want het wordt op zich wel veel gebruikt. Het is geen razend populair bestandsformaat en mogelijk heb je er nog nooit van gehoord? Maar je komt het op internet wel tegen. Met MartView kun je dus deze Mart bestanden lezen en ook maken! Je kunt met deze reader dus ook zelf een ebook maken. MartView heeft een net en strak ontworpen interface. Het programma bevat een gebruikersgids / handleiding en dus kun je gelijk het programma testen bij het lezen van deze instructies. MartView biedt ook meerdere manieren aan om een document te lezen. Zo kun je de bladzijden omslaan, er horizontaal of verticaal doorheen scrollen of je kunt alle pagina's als postzegeltjes tonen en vanuit daar naar een nieuwe pagina gaan. Met deze freeware kun je eenvoudig de bibliotheek aan ebooks op internet opvragen en inzien.

Ben je enthousiast over de Mart formaat dan kun je met Mart-view (niet viewer) ook een bestaande PDF omzetten naar een Mart bestand. Dit is ook mogelijk met meerdere afbeeldingen die je dan converteerd naar mart. Je kunt deze freeware ook gebruiken op een iPad want het is ook geschikt voor touchscreen gebruik.

Demo video van Martview hieronder:
Enthousiast? Je kunt Martview gewoon gratis downloaden, geschikt voor Windows 2000/ XP/ 2003/ Windows Vista/ Server 2008 en Windows 7.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 27,94 MB
Datum vrijdag 09 september 2011 - 09:06:52
Downloads 1542
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd