P2P Software [ Gratis Limewire - Bearshare - FrostWire - ShareAza en meer downloaden ]

Tribler 5.4.1
Beschrijving Een 4e generatie p2p-client met als kenmerk dat deze software zonder ondersteuning van servers moet kunnen functioneren.

Tribler

Het doel van de ontwikkelaars is om te laten zien hoe eenvoudig het kan zijn om bestanden te delen / file sharing. Tribler is een applicatie die gebruikers in staat stelt om content / materiaal te zoeken en te vinden, te delen en er van te genieten. Onder content valt bijvoorbeeld geluid / audio, video / beeld / foto's en nog veel meer. Deze P2P tool heeft 3 voornaamste functies; zoeken van content, gebruiken / tonen van content en het delen / sharen van content. Zodra je Tribler opstart dan begint het andere gebruikers met Tribler te zoeken en probeert dan ook verbinding te maken. In 1e instantie vraagt het persoonlijke informatie van die gebruiker op zoals zijn / haar avatar, vriendenlijst, download geschiedenis, etc. Daarna kijkt het naar de bestanden die beschikbaar zijn voor het peer to peer netwerk.

Het programma lijkt dus heel erg op Frostwire, Limewire, etc. Echter dit programma wil de uitwisseling netwerken liever kleiner houden. Je zou dus content moeten uitwisselen met alleen mensen die ongeveer dezelfde interesse hebben. Daarbij moet dit een 4G P2P worden. Dit houdt in dat er zero servers nodig zijn voor verspreiden van content (P2P-Next). Dit houdt in dat iemand die een film of concert wil uitzenden hiervoor geen dikke computers / dikke netwerkverbindingen / veel dataverkeer / etc. nodig heeft omdat er dan geen verschil is tussen het streamen van content naar 2 personen of naar 200. Ambitieus project dus.

Zelf ervaren wat Tribler en 4th generation P2p nou precies is? Je kunt Tribbler gratis downloaden voor Windows via onderstaande link. Geschikt voor Windows XP, Vista en Windows 7. Er zijn ook versies voor Mac OS X en Ubuntu, maar onderstaande download betreft de windows variant.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 2,86 MB
Datum donderdag 01 september 2011 - 22:54:57
Downloads 6614
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd