Browsers [ Internet Browsers - gratis surfen op het web met Safari, Chrome, Explorer, Firefox, Opera en meer ]

Comodo Dragon 13.2
Schrijver Comodo
Beschrijving Staat veiligheid bij het browsen bij jou hoog op jouw prioriteitenlijst? Bekijk dan eens deze browservariant.

Comodo Dragon

De populaire software ontwikkelaar Comodo heeft een aangepaste Chrome browser gemaakt die volgens Comodo veel veiliger is dan zijn oorspronkelijke voorganger. Comodo Dragon is een minimalistische browser die snel reageert en erg veilig is. Afgezien van de rode gloed is de interface van de op Google Chrome gebaseerde internetbrowser identiek aan de oorspronkelijke browser Chrome. Je ziet dus niet direct dat dit een aangepaste versie is. Sterker nog, diverse onderdelen in het programma verwijzen ook gewoon nog naar Google. Echter Comodo Dragon zal een heldere gele waarschuwing tonen aan de gebruiker zodra deze informatie versturen op onveilige wijze of als ze een website bezoeken met een onveilig certificaat. En, dit kan handig zijn voor sommige gebruikers, Dragon stuurt geen informatie over de browser aan de bezochte server.

Stel je veiligheid en privacy op prijs? Maar ben je ondertussen ook wel fan van Google chrome? Dan is Comodo Dragon misschien een prima alternatief?
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 22,15 MB
Datum zaterdag 03 september 2011 - 15:33:56
Downloads 7248
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd