Browsers [ Internet Browsers - gratis surfen op het web met Safari, Chrome, Explorer, Firefox, Opera en meer ]

Pale Moon 5.0
Beschrijving In het kort is dit een getunende Firefox waardoor de browser 25 procent beter presteert.

Pale Moon

Dit is een op zichzelf staande browser maar wel eentje die is gemaakt met de broncode van Firefox. Verschil met Firefox is echter dat deze browser helemaal geoptimaliseerd is voor moderne hardware terwijl Firefox natuurlijk ook rekening houdt met oudere apparatuur / oudere computers. Moonchild Productions, de maker van Pale-Moon, heeft onderdelen, die specifiek voor oudere hardware in de software zit, uit de software verwijderd en zij claimen dat de browser hierdoor 25 % sneller is. Je kunt Pale Moon tegelijk met Firefox gebruiken omdat de versnelde browser wel zelfstandig werkt en dus niet gebruik maakt van de programmatuur van Firefox.... het is dus geen wrapper! Je kunt dus lekker jouw eigen tests doen om te zien of Palemoon echt zoveel sneller is.

Pale Moon werkt dus niet op oudere computers. Denk daarbij aan een 386 / 486 / Pentium / Pentium II of AMD Athlon (1ste generatie) / Thunderbird. En op zich valt het mee, want de browser werkt wel al op een Pentium IV en een AMD Opteron / Athlon64... toch ook best oude processoren.

Dus ben jij een speed freak!? Download dan hieronder deze opgevoerde firefox browser Pale Moon 5.0 (van eind juni 2011).
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 10,2 MB
Datum maandag 27 juni 2011 - 12:26:54
Downloads 6621
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd