Foto programma's [ Gratis software voor fotobewerking, beeldbewerking, browsen en beheren van foto's ]

FastPictureViewer 1.6 build 222
Beschrijving Hiermee kun je snel veel foto's bekijken en een waardering geven.

FastPictureViewer

Dit is een tool die voornamelijk handig is voor de meer professionele fotograaf. Met deze handige freeware foto tool kun je op eenvoudige wijze een grote hoeveelheid foto's bekijken en een cijfer / sterren / waarderen. De kracht van FastPictureViewer is dat het ondersteuning aan het raw-formaat biedt, en niet alleen van de populaire fotocamera's maar van meer dan 320 digitale camera's. Dus snel RAW foto's doorscannen? Dan is dit de software. Dit is echter geen echt freeware foto bewerking programma (zoals bijvoorbeeld FastStone Image Viewer). Het vreemde is wel dat FastPictureViewer gratis is wanneer je het niet commercieel gebruikt, maar het richt zich eigenlijk wel op de professionele fotografen. Maar misschien ben je een amateur fotograaf met toch een hele goede camera, dan heb je hiermee een handig gratis tooltje.

Fast Picture Viewer is in staat om foto's sneller te tonen omdat het gebruik maakt, indien aanwezig, van de kracht van jouw multicore processor in combinatie met de snelheid van jouw DirectX graphic accelerator. De combinatie levert een hoge snelheid bij het bekijken van de genomen foto's.

Download hieronder dit handige en kleine programma FastPictureViewer 1.6 build 222 (van november 2011, voor Windows 32 bits). Je kunt de 64-bits versie ook downloaden, hieronder echter is de 32bits versie.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 17,74 MB
Datum zondag 20 november 2011 - 12:13:54
Downloads 6881
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd