DVD en CD Software [ gratis programma's voor CD en DVD, waaronder brand en emulatie software en anti beveiliging ]

Medieval CUE Splitter 1.2
Beschrijving Wil jij een groot geluidsbestand weer opsplitsen naar tracks?

CUE Splitter

De freeware tool CUE Splitter kan een groot audio bestand, vaak een album of compilatie, opdelen naar losse tracks / songs. Hiervoor gebruikt deze freeware het bijbehorende .CUE bestand. Het opsplitsen gaat geheel zonder het decoderen of hercoderen van de bestanden. Er is dus geen kwaliteitsverlies. De software kan worden gebruikt in 34 verschillende talen. Natuurlijk Engels, maar er is dus ook een nederlandse versie.

CUE bestand

Een CUE bestand (ook wel cue sheet genoemd) is een tekst bestand (gewoon ASCII) waarin staat hoe de nummers / tracks van een CD moeten worden gebrand. Cue sheets hebben meest de .cue bestands extensie. Voor een audio CD bevat de CUE meestal de titels van de songs em de artiest van het album. Cue bladen zijn erg handig wanneer je een CD gaat branden of als je gaat luisteren naar een Live optreden of lange Mixen. Deze CD's bestaan meestal uit 1 lange track en alle losse songs lopen mooi in elkaar over waardoor geen pauze / stop gemaakt is tussen de liedjes.

Geen CUE bestand

Heb je nu een CD (wav, mp3, bin, iso, etc.) maar geen CUE bestand? Geen probleem! Er staan diverse CUE bestanden gewoon op internet. Je kunt die downloaden en vervolgens heb je alsnog de mogelijkheid de CD op te delen naar losse bestanden. Ga bijvoorbeeld naar http://www.regeert.nl/cuesheet/ om een CUE bestand te zoeken.

Download hieronder de laatste versie, Medieval CUE Splitter 1.2.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 1,15 MB
Datum maandag 14 maart 2011 - 16:03:41
Downloads 5669
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd