Systeem Utilities [ Gratis software voor jouw PC zoals AIDA 32, Defraggler, GPU-Z, PC Wizard 2008, UltraDefrag ]

Revo Uninstaller 1.91
Beschrijving Daar waar de ingebouwde en lompe Windows Add of Remove Programs optie faalt, doet dit gratis programma alsnog alles netjes verwijderen.

Revo Uninstaller

Deze freeware verwijder software tool Revo Uninstaller is erg populair en erg functioneel. Vaak werken de meegeleverde uninstall programma's niet goed of de optie Een Programma verwijderen toont niet de software die jij wilt verwijderen. Dan moet je dus handmatig alles verwijderen of je schakelt Revo in. Het programma is erg licht, slechts 1.5 MB en stelt je in staat alle geïnstalleerde software netjes en volledig te verwijderen. Het toont na het starten alle iconen en titels van de programma's op jouw systeem. Klik met de rechtermuis op een programma en dan krijg je de keuze om dit programma te deinstalleren, te verwijderen, informatie erover met google te zoeken, de installatie folder te tonen, het hulp bestand te tonen en eventueel het programma te updaten. Eigenlijk doet Revo Uninstaller het Deinstalleren zo goed dat je beter standaard altijd met dit handige programma kunt werken en de ingebouwde windows functie beter kunt negeren. Revo verwijdert software zo volledig dat geen enkel onnodig bestand of registry key overblijft.

Er is ook een uninstaller Pro versie, deze is echter niet gratis. Je mag hem wel gratis 30 dagen proberen, maar daarna moet je betalen. De Pro versie biedt meer mogelijkheden dan de free versie zoals exporteren van een lijst met alle geinstalleerde programma's op jouw PC, verschillende thema's, backup systeem, command line support, etc. De pro versie is inmiddels 2.5.0 en die van free is 1.91.

Download hieronder de meest recente versie van Revo Uninstaller, namelijk versie 1.91 van 28 december 2010.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 1,44 MB
Datum woensdag 29 december 2010 - 15:29:50
Downloads 5026
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd