Systeem Utilities [ Gratis software voor jouw PC zoals AIDA 32, Defraggler, GPU-Z, PC Wizard 2008, UltraDefrag ]

CCEnhancer 2.5.1
Beschrijving Gebruik je CCleaner en wil je deze tool qua mogelijkheden uitbreiden? Dat kan met deze uitbreiding.

CCEnhancer

Mogelijk ben je al bekend met de freeware CCleaner, en misschien zelfs al een gebruiker? Met CCEnhancer kun je C-Cleaner nog verder uitbreiden en ondersteuning toevoegen voor een extra 450 programma's. CCenhancer is geen zelfstandig werkend programma, het is een extentie en je moet hem dus installeren nadat je Ccleaner hebt geïnstalleerd. De tool gebruikt het WinApp2.ini systeem dat in CcCleaner zit ingebouwd om nieuwe regels en definities voor programma's toe te voegen. Door "download latest" te klikken worden steeds de allernieuwste toevoegingen gedownload en aan de opschoon tool toegevoegd.

CCEnhancer 1.4

De uitbreiding op CCleaner wordt steeds geupgrade en inmiddels een verouderde versie is CCEnhancer 1.4. Versie 2.5.1 is de huidige versie en 2.6 is in ontwikkeling, echter dit is momenteel nog een Beta versie. Download hieronder 2.4. Heb je nog steeds 1.4 dan is het tijd om te upgraden!

Werkt CCenhancer ook met CCleaner portable?

Ja CCenhancer kan ook werken met de portable versie van CCleaner. Je kunt handmatig het pad instellen voor de te downloaden extra specificaties. In het menu heb je de optie "Install for portable CCleaner" en die moet je kiezen. Of als je CCEnhancer in dezelfde map / directory zet als CCleaner.exe dan zou het juiste pad automatisch gedetecteerd moeten worden.


CCEnhancer download

Download hieronder de meest recente versie van CCenhancer, dit is versie 2.5.1 van december 2011. Vergeet niet dat Ccleaner al geinstalleerd moet zijn voordat je CCleaner - enhancer kunt starten. En ook heb je Microsoft .NET Framework 3.5. nodig. Probeer anders gewoon deze freeware te installeren, je krijgt dan automatisch melding als het framework ontbreekt op jouw systeem.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 259,77 kB
Datum maandag 26 december 2011 - 15:27:12
Downloads 7748
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd