Netwerk tools [ Netwerk meten, netwerkmonitor software, netwerkapparatuur herkennen ]

Fiddler 2.3.0.5
Beschrijving Wil je precies kunnen zien wat er allemaal verzonden wordt tussen jouw computer en internet? Tussen jouw computer en een website?

Fiddler

Met de gratis software Fiddler kun je loggen wat er allemaal over en weer gaat tussen jouw computer en internet. Dus ook wat er van een website naar jouw browser wordt verzonden en van jouw browser terug naar de website. Deze software noemt zichzelf daarom ook Fiddler Web Debugger. Het is inderdaad een ideale tool om websites te testen en te debuggen. Je kunt bijvoorbeeld precies zien welke XML verzonden of ontvangen wordt en zodoende jouw AJAX applicatie testen.

Fiddler is een Web Debugging Proxy dat alle HTTP(S) verkeer tussen jouw PC en het internet logt. Analyseer alle HTTP(S) data verkeer, stel breakpoints in en "fiddle" met inkomende en uitgaande data. Fiddler bevat ook een krachtig event-based scripting subsysteem dat je kunt uitbreiden met iedere .NET programmeertaal.

Fiddler is freeware en het kan bijna alle applicaties debuggen waaronder Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera en nog duizenden anderen. Je hebt voor Fiddler alleen wel het .NET Framework nodig. Download hieronder de laatste versie, 2.3.0.5.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 586,91 kB
Datum donderdag 21 oktober 2010 - 01:05:59
Downloads 2403
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd