DVD en CD Software [ gratis programma's voor CD en DVD, waaronder brand en emulatie software en anti beveiliging ]

Easy CD-DA Extractor Free 2010.6
Beschrijving Een gratis Audio CD ripper.

Easy CD-DA Extractor Free

Met de freeware tool Easy CD-DA Extractor Free kun je Audio CD's rippen en converteren naar MP3, WMA, WAV, FLAC en nog diverse andere formaten. Easy CD-DA Extractor Free werkt met AccurateCDDA dat zorgt voor een nauwkeurige en snelle ripping van een CD. Deze freeware kan de schijf informatie lezen vanuit de CD-Text en haalt ook informatie over de disk van freedb en van de MusicBrainz meta data servers. Ook kun je het hoesje van de CD automatisch downloaden van de online Amazon store. De zogenaamde meta-data vanuit de verschillende bronnen worden vervolgens automatisch samen gevoegd en dit wordt vervolgens naar het output bestand geschreven. Een compatible media speler toont deze meta informatie wanneer het de muziek afspeelt.

Er zijn ook betaalversies, Easy CD-DA Extractor Premium en de Ultimate. Deze kun je beiden 30 dagen gratis proberen maar daarna moet je 22 euro of 37 euro betalen. Deze Free versie is natuurlijk volledig gratis. Het verschil is, de gratis free versie werkt minder snel, geen meta data bewerken, geen CD DVD creator, geen ISO images maken en branden.

Easy CD-DA Extractor wordt ook wel het Zwitserse Leger mes / Army Knife van de digitale audio genoemd. Het is inderdaad een handige veelkunner met het rippen van CD's, converteren van muziek, downloaden en bewerken van de meta data en vervolgens ook nog eens een CD / DVD brand / burn oplossing. Maar dit geldt niet allemaal voor de free versie. Maar zoek je een goede gratis ripper. Dan is dit jouw tool!
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 5,72 MB
Datum donderdag 07 oktober 2010 - 00:06:58
Downloads 6388
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd