Media Players [ Afspelen van geluid en video zoals MP3, AVI, Divx Freeware en meer. iTunes, VLC Player, Mediamonkey, Quicktime, GOM Player en meer ]

The KMPlayer 3.0.0.1440
Beschrijving Op zoek naar een alles- of veel-kunner op gebied van afspelen van media?

KMPlayer

Deze mediaspeler is een aardige concurrent van de VLC MediaPlayer en de GOM player. KMplayer is met name favoriet bij een aantal gebruikers omdat het zoveel formaten kan afspelen. Denk aan RealMedia en QuickTime, vcd en dvd, natuurlijk avi, ook HD kwaliteit mkv, Ogg Theora, ogm, 3gp, mpeg-1/2/4, wmv, etc. Daarnaast kun je heel veel instellen in deze video audio speler. Sommige gebruikers vinden het uiterlijk van KM Player ook beter dan het zeer populaire VLCmediaplayer.

KMPlayer vs VLC Player

Er is een aardige strijd gaande tussen deze 2 players die beiden vrij veel formaten kunnen afspelen zonder dat je daar ooit een extra codec voor hoeft te installeren. Maar welke moet je dan kiezen? Lastig! VLC lijkt iets vaker met updates te komen. Echter er zijn gebruikers die stellen dat KM toch meer aankan wat betreft vreemde en weinig voorkomende formaten. Een andere gebruiker stelt dat hij bij het afspelen van 720p op 480p video op een 1680x1050 resolutie of op 1920x1200 ziet dat dit er in KMplayer een stuk scherper uit ziet. En blijkbaar heeft de maker van KMP ook al een andere video speler in zijn arsenaal, namelijk PotPlayer.

Zelf zou ik dus zeggen, ze zijn beiden gratis en dus waarom niet gewoon lekker allebei downloaden en installeren!?

THE KMplayer

Een beetje vreemd is het wel. Je hebt namelijk THE KMPlayer en KM-player zonder "the". De versie met THE is specifiek voor windows computers / gebruikers. Zonder THE dan heb je een versie voor Linux te pakken. Het gaat hierbij op deze pagina dus om de windows versie van deze speler.

Download de laatste versie hieronder vanaf freeware downloads, The KMPlayer 3.0.0.1440 (sinds april 2010).
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 15,74 MB
Datum zaterdag 23 april 2011 - 10:36:47
Downloads 1243
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd