P2P Software [ Gratis Limewire - Bearshare - FrostWire - ShareAza en meer downloaden ]

LimeShare Pro 1.2.0
Beschrijving Op zoek naar een goed alternatief voor Limewire?

LimeShare Pro

De freeware LimeShare Pro is een peer-to-peer file sharing client voor het Gnutella netwerk. De software is ontworpen om te assisteren bij het uitwisselen en verzenden van data / bestanden over het internet op snelle en veilige wijze. LimeShare Pro is geschreven in Java en gebruikt ook programmeer code van Limewire maar heeft hieraan wel wat positieve toevoegingen aan gegeven. Een verbetering ten aanzien van Limewire is bijvoorbeeld dat Lime Share een verbeterd uiterlijk / layout heeft gekregen, deze P2P oplossing heeft geen DRM filters en je kunt dus onbeperkt downloaden, de zoekresultaten zijn geoptimaliseerd en de verbinding heeft een turbo boost gekregen en is hierdoor veel sneller geworden.

De basis eigenschappen van LimeShare Pro zijn: een slimme interface met meervoudige zoek tabbladen, geavanceerd bestanden zoeken waardoor je zoekt op artiest / titel / genre, het heeft een ingebouwde audio speler, de downloadsnelheden zijn verbeterd, technische ondersteuning en meer.

Ben je op zoek naar een downloader zonder DRM beperkingen? Dan is LimeShare Pro de download voor jou. Geheel gratis en adware vrij.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 4,53 MB
Datum maandag 21 juni 2010 - 23:03:58
Downloads 6807
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd