Torrent Software [ Gratis uTorrent - Azureus - BitTorrent - Frostwire en meer Downloaden ]

ZapShares 3.8
Beschrijving Bescherm jouw identiteit bij het gebruik van P2P file sharing en Torrent software.

ZapShares

Op deze freeware site zijn diverse P2P file-sharing software zoals LimeWire, ShareAza, uTorrent, BitTorrent, FrostWire, Ares Galaxy, etc. te downloaden. Echter met het gebruiken van deze software (download en het delen van muziek, films of software) stelt u zichzelf bloot aan identiteitsdiefstal en bent u eventueel zichtbaar voor juridische onderzoeken. ZapShares is een innovatief programma dat als doel heeft de gebruikers te beschermen tegen copyright schending aanklachten als gevolg van peer-to-peer file sharing. Zap Shares zorgt ervoor dat file sharing niet actief is bij P2P software, dus in andere woorden: je kunt bestanden wel ophalen maar mensen kunnen geen bestanden bij jou downloaden (omdat het verspreiden van bestanden strafbaar is).

De eerste keer dat je Sap Shares opent krijg je een Wizard te zien die jou helpt bij het instellen van het programma. De wizard controleert alle bestanden die beschikbaar zijn voor het delen op een P2P netwerk. Vervolgens zet deze freeware deze bestanden in een zogenaamde veilige kast, Secure Vault, waar ook de zojuist gedownloade bestanden worden gezet. Als je bijvoorbeeld een Mp3 download met LimeWire terwijl ZapShares actief is dan zie je een popup zodra de download van het muziekje klaar is en hierin staat dat deze mp3 is verplaatst naar de Secure Vault.

Er is natuurlijk een groot nadeel aan dit programma voor alle P2P gebruikers. Want is het eerlijk dat jij stopt met sharen / delen van bestanden zodra jij hem helemaal binnen hebt? Want anderen die de bestanden wel met jou delen lopen ook risico. Zou iedereen programma's gaan gebruiken zoals ZapShare dan is er niets meer te vinden op peer to peer netwerken en valt er niets meer te downloaden. Maar wil jij toch veiliger downloaden pak dan hieronder deze gratis software ZapShares 3.8 (april 2010).
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 1,5 MB
Datum donderdag 08 april 2010 - 15:20:49
Downloads 6893
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd