Torrent Software [ Gratis uTorrent - Azureus - BitTorrent - Frostwire en meer Downloaden ]

BitSpirit 3.6.0 build 550
Beschrijving Een minder bekende Torrent client met wel een paar unieke eigenschappen.

BitSpirit

De freeware BitSpirit is vergelijkbaar met uTorrent en Vuze. Ook deze torrent oplossing is een zeer compact programma en download torrents vrij snel. De interface ziet er goed uit, het is eenvoudig, helemaal naar eigen inzicht in te richten (customizable), UPNP port-mapping, DHT en een schattig logo. Het biedt verder nog ondersteuning aan meerdere gelijktijdige downloads, heeft een download queue, NAT traversal (UDP transport), disk cache, chat met andere gebruikers, ip filter en meer. Vanaf versie 3.0 is er ook ondersteuning voor zogenaamde Trackerless torrents.

De software heeft deze naam met Bit van bittorrent en Spirit als in de geest. Onjuiste namen zijn bitsprit, blistspirit, bitsspirit, bitspiret, etc.

Je kunt natuurlijk ook gewoon µTorrent downloaden, dit is toch een meer bekende bittorrent client. Of misschien het eveneens zeer populaire Vuze dat wel groter is qua download maar ook veel meer functionaliteit biedt.

Bitspirit Mac

Veel mensen vragen zich af of Bitspirit ook voor de Mac, voor OS X beschikbaar is. Helaas is dit niet het geval, alleen Windows gebruikers kunnen van deze torrent client gebruik maken. Dit wil niet zeggen dat er misschien in de toekomst ook nog een Mac OS versie uitkomt, maar nu is dit niet het geval. Ga je verder zoeken dan vind je wel sites die een Mac versie aanbieden, maar dit is dan vaak andere software of blijkt uiteindelijk alleen maar fake.

Bitspirit download

Download hieronder de laatste versie, BitSpirit 3.6.0 build 550 (uitgebracht in december 2010). De grootte is slechts 2.5 MB en natuurlijk betreft dit de free gratis versie en alleen voor Windows systemen.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 2,2 MB
Datum donderdag 30 december 2010 - 10:08:34
Downloads 7684
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd