Andere Programma's [ Diverse gratis freeware zoals Craagle, Google Desktop, Skype, eSpew MP3, Color Picker en meer ]

Coollector Movie Database 2.99.18
Beschrijving Film gek? Beheer zelf jouw films / DVD's / video's in deze film database freeware.

Coollector Movie Database

Verken de grote database met films en tv series met behulp van uitgebreide filters en zoekmogelijkheden. Stel jouw persoonlijke voorkeuren op basis van kenmerken en smaak en markeer films als ze in jouw bezit zijn, je hem al gezien hebt, etc. Maak ook een wishlist met movies die je nog wilt zien. Met de Coollector Movie Database heb je een volwaardige oplossing die je gratis kunt gebruiken (in tegenstelling tot bijvoorbeeld All My Movies die niet gratis is).

Een nieuwe functie is dat je films die op jouw PC staan kunt koppelen met de database. Zodoende kun je ook vanuit het programma de film starten / zoeken / beoordelen, etc. Het freeware programma kan ook jouw hard disk scannen naar films en zodoende zelf de koppeling maken met de database. Het voordeel van dit programma is dat er al heel veel films in de database zitten en je ze dus niet zelf hoeft toe te voegen of hoeft te importeren.

Alternatief

Naast dit programma kun je ook met EMDB (Eric's Movie Database) jouw films beheren. Met de software All My Movies kun je eveneens jouw filmcollectie beheren maar deze software kun je niet gratis downloaden (behalve dan de shareware versie).

Ben je fan van films en wil je per film veel informatie kunnen opvragen? Probeer dan eens Coollector Movie Database (versie 2.99 van mei 2011).
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 26,04 MB
Datum dinsdag 03 mei 2011 - 23:24:28
Downloads 6219
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd