Netwerk tools [ Netwerk meten, netwerkmonitor software, netwerkapparatuur herkennen ]

Network Scanner 5.2.0
Schrijver Softperfect
Beschrijving Ben je op zoek naar een gratis tool waarmee je kunt zien wat er bijvoorbeeld allemaal op jouw netwerk aangesloten zit? Dan zit je met de onderstaande freeware tool helemaal goed.

Network Scanner

Met de software Network Scanner kun je het IP nummer scannen, het NetBIOS en kun je de SNMP services scannen. Deze tool stelt je dus in staat om het hele netwerk te scannen om te zien wat er allemaal op aangesloten is. Network Scanner werkt zogenaamd multi-threaded waardoor het bijvoorbeeld network shares kan zien, maar ziet ook de hardware MAC-adressen (zelfs via meerdere routers), de gebruikers die ingelogged zijn en zelfs de openstaande poorten.

Exporteer met deze gratis scanner de resultaten in een HTML bestand, Excel (CSV), tekst bestand of in een XML file. In de nieuwste versie kun je de applicatie kolom sorteren, kun je sneller rescannen, kopieren bookmarks is mogelijk en zijn er natuurlijk de diverse problemen opgelost. Let op, Network Scanner is geen netwerk sniffer!

Een alternatief is eventueel Look at Lan (officiele naam is Look@LAN).

Download hieronder de laatste versie, Network Scanner 5.2.0 de updated versie van juni 2011, helemaal gratis. Installatie van deze tool is niet nodig.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 686,52 kB
Datum woensdag 15 juni 2011 - 11:09:46
Downloads 3070
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd