Systeem Utilities [ Gratis software voor jouw PC zoals AIDA 32, Defraggler, GPU-Z, PC Wizard 2008, UltraDefrag ]

Allway Sync 10.1.1
Beschrijving Op zoek naar een bestanden synchronisatie programma? Wil je computers en andere apparaten met elkaar syncrhoniseren?

Allway Sync

Met Allway Sync kun je op eenvoudige wijze diverse bestanden en folders / mappen op 2 of meer verschillende computers / PC's of externe apparaten synchroniseren.... oftewel gelijk met elkaar laten lopen. Heb je bijvoorbeeld altijd een USB stick bij je met daarop allemaal Word documenten, dan kun je 's avonds zorgen dat alle nieuwe zaken op de PC op de USB komen te staan en andersom (dus nieuwe Word documenten op de USB weer over zetten op de PC). Ook kun je het gebruiken om bijvoorbeeld te zorgen dat alle nieuwe MP3 bestanden op de player komen te staan (als deze als virtuele disk te herkennen is). Met Allway Sync hoeft je in ieder geval niet zelf te zoeken naar de verschillen tussen 2 apparaten.

Wat ook handig is met de USB versie van Allway Sync (en dus niet Always Sync) is dat je het ook op onbekende / vreemde computers kunt gebruiken. Je kunt dus op kantoor of bij een kennis de USB of portable harddisk synchroniseren met de computer die daar staat zonder eerst deze freeware te hoeven installeren.

Download hieronder de nieuwste versie van deze synchronisatie software, versie 10.1.1 (feb 2010).
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 5,59 MB
Datum woensdag 17 februari 2010 - 12:56:55
Downloads 6434
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd