Browsers [ Internet Browsers - gratis surfen op het web met Safari, Chrome, Explorer, Firefox, Opera en meer ]

Browser Chooser 1.0.4
Beschrijving Heb jij ook meerdere browsers op jouw computer staan? Misschien wel Internet Explorer, Firefox, Chrome en Safari? Standaard start mogelijk steeds Explorer als je iets aanklikt in jouw e-mail, toch? En dan had je juist liever een andere browser op laten starten. Dat kan je instellen met deze freeware.

Browser Chooser

Dit programma doet zoals de naam al doet vermoeden, het laat jou de Internet Browser kiezen. Browser Chooser stelt jou in staat om voor elke link die jij eventueel aanklikt te bepalen welke browser dan het meest geschikt is en dus moet worden geopend / gebruikt. Want je weet natuurlijk dat iedere browser zijn voordelen en zijn nadelen heeft. Misschien wil je Internet Explorer gebruiken voor jouw hotmail en Firefox voor jouw Wordpress site. Met Browser Chooser kun je dit nu vooraf zelf instellen.

Foutieve schrijfwijze is: browser choser, browser choozer

Compact

Browser Chooser is een zeer klein freeware tooltje, slechts 1834K. Er is ook een standalone versie en deze hoef je niet te installeren op de PC... werkt dus direct na download. Je moet in jouw Windows Vista of Windows 7 wel aangeven dat Browser Chooser de default browser moet worden.

Eerdere versies:
10 September 2009, Beta 1 (v1.0.4 - replaces Alpha 3)
4 Sep 2009, Alpha 2
1 Sep 2009, Alpha 1
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 1,75 MB
Datum maandag 14 september 2009 - 23:38:05
Downloads 7239
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd