Pocket PC Software [ Gratis software voor Palm OS - PDA - Smart Phone - Mobile - Handheld - WM5 - WM6 - Windows Mobile ]

TomTom Home 2.7
Beschrijving Heb jij een TomTom routeplanner in je bezit? Dan kun je deze met de Home applicatie beheren op een Windows PC of op een Mac OS X.

TomTom Home

De freeware TomTom Home is een applicatie voor het beheren van jouw navigatie systeem van hetzelfde merk. Deze HOME oplossing is volgens de makers de meest eenvoudige manier om de inhoud / content op jouw Tom Tom apparaat te beheren. Je kunt deze gratis TomTom software downloaden en vervolgens op de PC of op de Apple Mac installeren. Het is dus geen download voor de Tom Tom device zelf. Deze software is essentieel om jouw GPS navigatie systeem up-to-date te houden. Maar je kunt met deze Home applicatie ook de GPS navigator meer persoonlijke instellingen geven, nieuwe kaarten / maps kopen en installeren, jezelf abonneren op diverse diensten en een backup maken van de inhoud van de TOMTOM.

Geschikt voor de volgende TomTom modellen

-TomTom GO,
- of ONE,
- of de XL,
- TomTom RIDER
- TomTom NAVIGATOR 7

De oudere versie 1.6 voor windows is ook nog beschikbaar op de site van de maker zelf (voor NAVIGATOR 6). Download hieronder de nieuwste versie, Freeware TomTom home 2.7 (2.7.0.1785), het betreft de Windows versie.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 38,15 MB
Datum zaterdag 29 augustus 2009 - 11:51:54
Downloads 4270
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd