Systeem Utilities [ Gratis software voor jouw PC zoals AIDA 32, Defraggler, GPU-Z, PC Wizard 2008, UltraDefrag ]

Driver Sweeper 3.1.0
Beschrijving Ben je op zoek naar gratis software die jou kan helpen bij het opruimen van oude drivers op jouw computer?

Driver Sweeper

De opschoon tool Driver Sweeper stelt je in staat om jouw oude drivers, die niet langer nodig zijn, eenvoudig te verwijderen. Vaak als je een driver update met een nieuwe versie dan blijft de oude nog staan of blijven er in het register nog oude instellingen staan. Driver Sweeper kan het systeem scannen en vervolgens oude achtergebleven drivers / instellingen / etc. verwijderen van de computer. Veel mensen gebruiken deze tool bij het verwijderen van restanten van drivers van de grafische kaarten. Zelfs na het deinstalleren van deze drivers via de eigen uninstall, blijven er toch vaak nog ongewenste drivers achter en deze sweeper weet ze alsnog van je systeem te vegen.

Zie ook freeware DriverMax waarmee je een backup kunt maken van alle op het systeem aanwezige drivers. Gebruik bijvoorbeeld eerst Drivermax voordat je de PC opschoont met Driver Sweeper.

Driver Sweeper is geschikt voor Windows Server 2003, server 2008, Windows XP, Windows Vista en Windows 7. Download de laatste en meest recente versie, 3.1.0 van juni 2011.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 4,39 MB
Datum maandag 13 juni 2011 - 18:34:27
Downloads 6531
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd