Kantoor toepassingen [ Freeware voor kantoor en business waaronder office, agenda, time management ]

Foxmail 6.5
Beschrijving Deze freeware is ideaal als je een oplossing zoekt voor het beheren van e-mail vanuit meerdere accounts.

Foxmail

Een compact en toch zeer krachtig email programma met vele handige functies en een prettige gebruikersinterface. Foxmail is een klein freeware programma met alle functies die je wenst. Foxmail biedt ondersteuning aan zowel POP3 accounts als ook Hotmail accounts. Je kunt met foxmail ook gewoon HTML emails lezen, mailbox encryptie, meerdere accounts beheren, scroll ticker voor weergeven onderwerp van ontvangen e-mail berichten, etc. Deze freeware mailclient biedt ook filter opties zodat je acties kunt instellen bij het ontvangen van e-mails die aan bepaalde voorwaarden voldoen. Verwijder bijvoorbeeld automatisch berichten met het woord SPAM in de subject, stuur bepaalde berichten door met bepaalde trefwoorden erin, reageer automatisch op bepaalde e-mail berichten, etc.

Email HTML opmaken

Foxmail bevat een eigen WYSIWIG tool waarmee je hele mooie HTML emails kunt maken en versturen op basis van templates of vanuit niets.

Awards

Heeft een editors pick award gewonnen bij Br*therS*ft.

The Bat!

Voorheen stond hier de download van The Bat! Ja een vreemde naam voor een e-mailprogramma. Wat heeft e-mail met een vleermuis te maken toch? The Bat! is inmiddels al bij versie 4.2.4 uitgekomen. Maar TheBat! is NIET gratis, het is geen freeware en zodoende staat hier nu Foxmail, een vergelijkbare email client.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 5,82 MB
Datum dinsdag 09 juni 2009 - 15:47:20
Downloads 2064
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd