Full Gratis Games [ Volledige gratis games, freeware compleet met alle levels en dus geen demos ]

America's Army 2.8.5
Beschrijving Ja soms denk je bij jezelf "hoe kunnen ze dit gratis aanbieden?". Zo professioneel, zo mooi of zo handig en dan toch gratis. En dat is ook het geval met deze first person shooter.

America's Army

De game America's Army bestaat eigenlijk al heel lang, al sinds 2002. Deze oorlogs game dat je via het internet tegen andere kunt spelen is echt freeware zonder addertjes onder het gratis. Tenminste.... één addertje, het amerikaanse leger hoopt jongeren met dit spel enthousiast te krijgen voor het leger. Nou ik had dankzij Americas Army snel door dat ik liever achter de computer zit, zie mijzelf niet in het echt mensen opblazen. Maar het spel zelf is wel echt leuk. En Americas Army doet niet onder voor andere commerciele games.

Eigenschappen van Americas Army

Je kruipt in de huid van een Amerikaanse soldaat en vervolgens moet je samen met jouw collega's verschillende missies doorlopen. Hierbij kun je kiezen of je sniper wilt zijn, anti tank specialist (javelin), special forces, squad leader, medic, etc. De missions zijn ook zeer divers en bevatten ieder een eigen unieke map / omgeving. Soms speelt een missie zich helemaal buiten af bij bijvoorbeeld een brug of een gebied met bergen. Andere keren is alles binnen zoals tunnel systeem of een olie fabriek (pipeline).

Download America's Army

Helaas bestaat deze game natuurlijk niet uit een klein bestandje. Maar als je eenmaal de game in je bezit hebt dan hoef je daarna nog de updates op te halen. De download hieronder verwijst je naar de America's Army site en daar kun je zelf een geschikte downloadserver kiezen.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 619,89 MB
Datum zaterdag 09 mei 2009 - 21:51:34
Downloads 8663
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd