Kantoor toepassingen [ Freeware voor kantoor en business waaronder office, agenda, time management ]

NotesHolder 2.1.5
Beschrijving Wist je dat er ook een digitale manier is om postit-papiertjes te plakken op jouw scherm?

NotesHolder

NotesHolder is gratis software waarmee je op snelle wijze diverse korte informatie op jouw scherm kunt "plakken". Een digitale postit verwerker zeg maar. Je kunt de informatie / de notes op je scherm eenvoudig terugvinden, lezen of printen. Dit is de meest effectievve manier om jouw notities op te slaan zonder jouw bureau te vervuilen met echte Post-it's of andere plak papiertjes.

Anders dan bij vergelijkbare software gaat NotesHolder heel zuinig om met de ruimte op jouw scherm / op jouw desktop. Je kunt zelfs de Notesholder icoon in jouw systeem-balk helemaal uit zetten. En als je dan met jouw muis helemaal naar de rand van jouw scherm gaat dan komen de notities op volgorde van tijd / datum te voorschijn. Je kunt de notities in Notes-Holder ook in categorieen verdelen. Eén klik is voldoende om een nieuwe notitie te maken of een bestaande te bewerken.

De laatste versie van NotesHolder is versie 2.1.5 (foutieve versienummer is NotesHolder 2.15). De download hieronder betreft de Freeware versie. Er is ook een PRO versie maar die is niet gratis. Deze software is geschikt voor Windows XP en Windows Vista.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 1,37 MB
Datum maandag 27 april 2009 - 15:39:29
Downloads 2787
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd