Media Players [ Afspelen van geluid en video zoals MP3, AVI, Divx Freeware en meer. iTunes, VLC Player, Mediamonkey, Quicktime, GOM Player en meer ]

Jaangle 0.96b
Beschrijving Zoek je nog een leuke media player?

Jaangle

Jaangle (voorheen bekend als Teen Spirit) is een media speler en organisatie tool dat er uitspringt ten opzichte van andere players vanwege een zeer vriendelijke gebruikersinterface. Naast het eenvoudige gebruik heeft Jaangle ook hele eenvoudige koppelingen met populaire toepassingen zoals downloaden van covers, opzoeken en download van lyrics / songteksten, de biografie van de artiest, persoonlijke voorkeuren en meer. Jaangle ondersteunt eigenlijk wel alle video en audio formaten zoals natuurlijk mp3, ogg, mp4 en vele anderen.

Wat ook leuk is aan Jaangle is dat het bijhoudt wat je afspeelt en dus leuk vindt en vervolgens met suggesties komt voor andere songs / liedjes. Ook kun je eenvoudig de bestanden hernoemen, de ID3 tags bewerken en nog veel meer. Eigenlijk zit alles er wel in zonder dat je bij het gebruik wordt overladen met knoppen en opties.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 2,12 MB
Datum maandag 20 april 2009 - 16:02:31
Downloads 6431
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd