Media Center Freeware [ recorder freeware, free tv pc, tv naar pc software ]

For The Record 1.6.0.0
Beschrijving Wil jij jouw PC inzetten als een media center? TV programma's via jouw tv-kaart op de harde schijf opnemen?

For The Record

Met het programma For The Record kun je de beelden die via de aanwezige tv-kaart binnenkomen op de pc opnemen / recorden. 4 The Record bevat een aantal handige functies waaronder een stukje intelligentie voor het niet dubbel opnemen van dezelfde aflevering. Het programma maakt daarnaast ook gebruik van online tv-gidsen (tv guides, EPG) zodat je de programmering niet handmatig hoeft in te stellen.

For The Record gebruikt het .NET 3.5 SP1 framework, echter dit wordt automatisch geïnstalleerd mocht dit niet op jouw PC staan. Het programma is geschikt voor Windows Vista en Windows XP.

TV naar PC

Als jij iets op TV naar PC wilt overzetten dan is dit de gratis software waarmee dat kan. De meesten kennen ook Mediacenter van Microsoft (MCE) maar die is niet gratis. Het leuke is ook dat FortheRecord van de opnamen kleine thumnails maakt zodat je achteraf snel kunt scannen naar een van TV opgenomen programma op de PC.

Recorder freeware

Als je een PC hebt met daarin een TV kaart en een kabel-aansluiting dan kun je met deze Recorder freeware al aan de slag om jouw eigen home entertainment centrum te maken. Je hoeft dus geen DVD recorder te kopen, met deze software ben je veel flexibeler.

Onderstaande link verwijst jou naar een downloadpagina en niet direct naar de download zelf. Dit hebben wij gedaan omdat je naast deze software ook direct wat plugins kunt / moet downloaden om optimaal gebruik te kunnen maken van deze software. Ook heb je nog een extra software installatie nodig, namelijk MediaPortal TV server... die moet je ook even downloaden en dan kun je aan de slag.

vorige versies:
- mei 2011 - For The Record 1.6.0.0
- november 2010 - ,, ,, ,, 1.5.0.3
- mei 2009 - ForTheRecord 1.4.0.0
- februari 2009 - versie 1.3.3.1

Download hieronder de laatste versie, en dit is ook de windows versie. De ZIP file bevat ook een handleiding / installatie instructies en het wordt aangeraden deze goed door te lezen voordat je For the Record gaat installeren. En als je MediaPortal TV server als recorder / tuner wilt gaan gebruiken dan raadt de maker van deze software aan dat je de laatste versie 1.0.2 of 1.1.1 gebruikt.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 976,56 kB
Datum zondag 29 mei 2011 - 12:30:52
Downloads 2745
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd