Chat Programma's [ Chat Freeware en VOIP zoals ICQ - Mirc - Trillian - Ventrilo - VentriloMix en Windows Live Messenger ]

Messenger Plus 5.10
Schrijver Patchou
Beschrijving Dit is een add on / toevoeging voor een andere freeware tool, Windows Live Messenger / MSN Messenger.

Messenger Plus

Voeg functionaliteit toe aan jouw favoriete chat tool met Messenger Plus! Deze addon / deze tool is volledig gratis en geeft vele nieuwe extra's aan de Chat tool Windows Messenger. Deze Add On voegt functies toe aan de messenger zoals snelteksten, woordfilters, inloggen met meerdere accounts, zoeken in logboeken, meer skins (ander uiterlijk) voor MSN messenger, eigen geluiden, persoonlijke status instellen, laat status van contacten op jouw desktop zien (desktop contacten), messenger vergrendelen / beveiligen, beter contactbeheer, etc. En ben je handig met scripting dan kun je ook nog diverse eigen functies bouwen. Met Messenger Plus kun je dus nog meer plezier halen uit jouw instant messenger.

De nieuwste versie van deze Messenger addon heeft natuurlijk ondersteuning voor de huidige versie MSN Messgener 2011, maar is ook te gebruiken voor MSN 2009 messenger en is geschikt voor Windows 7. Ook is in de 5e versie het uiterlijk flink aangepakt en zijn wat bugjes verholpen. De meest recente (stabiele) versie van MSN Messenger kun je hier downloaden: Live Messenger

Messenger Plus Live

Dit was voor een korte periode de naam van deze software. Echter in 2010 is de Live er weer vanaf gehaald en nu heet de software weer gewoon Messenger Plus. Neemt niet weg dat het wel gewoon werkt op de Messenger Live versie(s).

Patchou of Yuna Software

Er is veel verwarring over de huidige eigenaar van de software. Ooit is MSGplus gemaakt door een programmeur met de nickname Patchou. Hij zag in de jaren, volledig tegen de verwachting in, zijn gratis software onwijs populair worden. En met het toenemen van het aantal gebruikers nam ook de druk toe voor Patchou. Hij besloot dat het tijd was een stapje terug te doen. En dus besloot hij om zichzelf als persoon uit het project te trekken en de software over te brengen naar een bedrijf met de naam "Yuna Software". Yuna Soft is nu officieel de eigenaar van Messenger Plus! sinds de zomer van 2009.

Freeware of Adware

Ja helaas valt Messenger Plus onder de noemer adware. Echter dit is wel optioneel. Het programma is echt volledig gratis verder en daarom hopen de makers via adware wat geld te verdienen. Maar je kunt het gelukkig wel uitzetten. Uitzetten van advertenties is eenvoudig, ga naar OPTIES > BERICHTEN> UITGEBREID VOETVENSTER WEERGEVEN. En vervolgens het vinkje aan of uit zetten. Zet je de reclame uit dan is het weer wel freeware :)

Download Messenger Plus

Hieronder Messenger Plus! versie 5.10 downloaden (volledige versienummer is 5.10.750, beschikbaar sinds oktober 2011). Deze download versie bevat o.a. de talen Engels, Spaans, Frans, Deens, Duits, Portugees, etc. en ook Nederlands. Software is geschikt voor Windows 7, Vista en Windows XP in zowel de 32bit als ook de 64bit versies.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 4,59 MB
Datum zondag 30 oktober 2011 - 14:07:04
Downloads 7210
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd