P2P Software [ Gratis Limewire - Bearshare - FrostWire - ShareAza en meer downloaden ]

Newsleecher 5.0 beta 4 (Shareware)
Beschrijving Ben je lid van een Usenet groep? Download je binaries vanaf nieuwsgroepen?

Newsleecher

Onder de usenet / nieuwgroepen gebruikers is Newsleecher een veelgebruikt programma. Met dit programma kun je makkelijk via newsgroups bestanden via een zeer hoge snelheid binnenhalen. Deze shareware toont vanaf versie 5 bij de lokale zoekopdrachten en bij de SuperSearch resultaten de gezochte tekst met een markering / hightlight. NewsLeecher bevat geen spyware of adware waarmee persoonlijke informatie wordt verzonden aan de maker of derden. Het programma bevat de populaire SuperSearch Usenet Search mogelijkheid waardoor je eigenlijk alles op USEnet kunt vinden. Natuurlijk ondersteund Leecher het NZB formaat. Kan reparaties uitvoeren met PAR2 bestanden en pakt de RAR bestanden ook zelf uit.

newsleecher nederlands

Newsleecher is volledig in het Nederlands en bied goede support. Een Aanrader dus! De download hieronder levert je de directe download van de Nederlandse beta versie, je hoeft dus niet eerst iets te kiezen.

Gratis alternatief Newsleecher

Maar een groot nadeel van Newsleecher is dat het, afgezien van de Beta en de shareware, niet echt gratis is. Dit is wel het geval met bijvoorbeeld Grabbit en met Spotnet.

Download hier de laatste Newsleecher.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 3,81 MB
Datum woensdag 13 april 2011 - 20:44:12
Downloads 8676
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd