Full Gratis Games [ Volledige gratis games, freeware compleet met alle levels en dus geen demos ]

Mame 0.141
Beschrijving Houd jij van klassieke arcade spellen en wil je die op jouw PC spelen? Een emulator voor spelen van arcade classics van bijvoorbeeld Atari, van Capcom, Konami, of van Midway, Namco, de beroemde Sega of Taito?

Mame

De freeware Mame 0.141 is de meest recente versie. Mame is een afkorting van Multiple Arcade Machine Emulator. Je kunt met dit gratis programma diverse klassieke arcade-spellen spelen. Wanneer je MAME gebruikt samen met arcade game data bestanden (ROM / ROMs, CHD's, samples, etc.) dan zal MAME probereren om dit spel / deze game zo goed mogelijk te simuleren op een moderne hedendaagse computer, jouw PC dus.

Emulator

Deze software valt eigenlijk ook onder het kopje emulator... je zou het ook een simulator kunnen noemen. Je kunt in ieder geval klassieke games spelen dankzij deze software terwijl tegenwoordig de computers veel sneller zijn dan die wij vroeger gebruikte.

Hieronder een kleine demo van een Mame game:

MESS

MESS, staat voor Multiple Emulator Super System, is een zuster project van MAME en zij delen dezelfde core emulatie engine. Echter MESS biedt ook nog drivers en extra tools ten behoeve van het emuleren van console en computer systemen.

PinMAME

PinMAME, afkorting van Pinball MAME, is ook een soort MAME project maar dan een afgeleide. PinMAME richt zich meer op de emulatie van de oude pinball machines / flipper apparaten. Alleen let op, het gaat hierbij alleen om de emulatie van het geluid en de score displays, je kunt natuurlijk niet het flipper spel spelen. Wel zijn er weer methoden om de PinMAME weer te koppelen aan pinball / flipper simulaties zodat je het wel kunt spelen met originele geluiden. Er is verder geen relatie meer tussen PinMAME en MAME.

Klassieke games

Speel met behulp van deze emulator klassieke arcade games zoals Pong, Monaco GP, Atari Footbal, Atari Basketball, Atari Soccer, Area 51, Alpine Racer, Crazy Kong, Kungfu Master (speelde ik zelf vaak), Galaxy Gunners, GP World en nog veel en veel meer.

Spel spelen

Helaas is dit slechts een emulator / simulator en bevat de download zelf geen games. De ROM games zijn te vinden op de volgende pagina: http://mamedev.org/roms/.

Een andere goede link is: http://classicgames.startpagina.nl/.

Download hieronder de meest recente versie van MAME (0.141 uitgebracht op 1 januari 2011).
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 7,25 MB
Datum zondag 02 januari 2011 - 22:21:07
Downloads 7744
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd