Strategie / Avontuur Games [ Download gratis Games - Game demos en freeware games - strategie / strategische en avontuur spellen ]

Freeciv 2.2.1
Beschrijving Ken je het spel Sid Meier's Civilization? Vond je dit een leuk spel? Goed nieuws, er is een gratis versie beschikbaar die heel erg lijkt op dit spel.

Freeciv

Het betreft hier een gratis strategisch spel. Freeciv is de naam van het Opensource Civilization spel dat je dus gratis kunt downloaden. Deze game is inmiddels al bij versie 2.2.1 en dus zeker geen knutselwerkje vol met fouten. De update naar 2.2.1 heeft wel even op zich laten wachten want de vorige versie was alweer van december 2009. Maar de lijst met verbeteringen en aanvullingen is groot. Een groep ontwikkelaars is namelijk al sinds 1995 om dit verslavende turn-based strategiespel te maken en verder te ontwikkelen. Gratis een strategisch en professioneel spel spelen? Download dan Freeciv.

Speluitleg

Je begint in dit spel in het jaar 4000 voor Christus. Je moet dan met een paar kolonisten proberen een succesvolle beschaving neer te zetten. De eerste kolonisten bestaan uit eenexplorer en een paar settlers. Verder bevat het spel elementen zoals bouwen van dorpen / steden, oorlog voeren met buurlanden of andere spelers, natuurlijk politiek voeren, uitvindingen doen, één van de wereldwonderen bouwen, etc. Dit spel mag niet gaan vervelen!

Download Freeciv

De download Freeciv betreft de versie voor Windows XP en hoger (dus ook Windows Vista en 7). Er is ook een download te vinden voor Windows 98. En er is zelfs een versie voor Apple Mac OS X. Maar de download hieronder is dus voor Windows 7, Vista, XP en 2000.
Afbeelding
Bestandsomvang 6,59 MB
Datum donderdag 03 juni 2010 - 22:53:24
Downloads 1728
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd