Beveiligings software [ Bescherm de computer tegen indringers met deze gratis beveiligingssoftware zoals firewalls en detectie programma's. ]

Truecrypt 6.3a
Beschrijving Werk jij met gevoelige informatie op jouw computer? Zijn er bepaalde teksten die je onleesbaar wilt maken voor anderen?

Truecrypt

Truecrypt is een encryptie-programma waarmee je een harde schijf / harddisk of een partitie van de schijf kunt versleutelen. Je kunt met Truecrypt dus eigenlijk een hele computer onleesbaar maken voor onbevoegden. Mensen zonder wachtwoord kunnen de harde schijf niet lezen ook al sluiten ze deze schijf aan op een andere computer. Heb je dus gegevens / software / films / etc. op de computer staan die jij extra goed wilt beveiligen? Encrypt deze gegevens / data dan met Truecrypt.

Encryptie is mogelijk voor systemen met Windows 2000 / Windows Vista / Windows XP en recentelijk ook voor Windows 7, Linux en Mac OS X. Truecrypt werkt op fysieke volumes zoals een harde schijf of een partitie, op virtuele volumes en zelfs op verborgen volumes.

Het gaat hierbij om de versie Truecrypt 6.3a (november 2009). Heb jij een eerdere versie? Dan benadrukken de ontwikkelaars dat het erg belangrijk is dat je naar de meest recente en stabiele versie upgrade!
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 2,87 MB
Datum woensdag 25 november 2009 - 10:12:59
Downloads 7022
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd