Netwerk tools [ Netwerk meten, netwerkmonitor software, netwerkapparatuur herkennen ]

Line Speed Meter 4.01
Beschrijving Wil jij weten hoe snel jouw internet verbinding eigenlijk is? Voorheen gebruikte je dan de freeware tool Line Speed Meter. Echter nu heeft deze freeware een andere naam. Pak deze tool en meet de download snelheid en upload snelheid.

Line Speed Meter

Zoals hierboven aangegeven, Line Speed meter is vervangen door een ander programma. Dit is isposure en is van dezelfde maker als van Line Speed meter. Zoals de vroegere naam al aangaf kan / kon Line Speed Meter de snelheid van de lijn meten en weergeven. Nu kan dit met de vervanger hiervan natuurlijk ook en meer.

Isposure

Meten is weten en het meten van jouw internet snelheid is met deze software geheel gratis. Isposure is de opvolger / vervanger van Line speed meter. Ook met deze opvolger kun je de snelheid meten met betrekking tot jouw internet verbinding. En online kun je deze resultaten vergelijken met die van anderen.

Downloadsnelheid meten

Isposure is één van de meest uitgebreide tools op het Internet om de snelheid te meten en te rapporteren. Meet de download speed, de upload speed, latency en de DNS lookup tijden. Isposure geeft jou een gedetailleerde analyse en vergelijkt dit met de technologie. De vaker jij de test uitvoert, de meer betrouwbaar de meting zal zijn.

Download hieronder de snelheidsmeter Isposure (voorheen Linespeed Meter).
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 629,88 kB
Datum zondag 12 september 2010 - 12:02:28
Downloads 6886
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd