PDF Freeware [ Gratis PDF software voor maken, lezen en bewerken van PDF documenten ]

Pdfcreator 1.3.1
Beschrijving Wil jij een PDF kunnen maken zonder Adobe Acrobat? Dus gewoon helemaal gratis een PDF bestand maken?

Pdfcreator

Met deze gratis printdriver PDFcreator kun je vanuit elk Windows Programma een PDF bestand aanmaken.... wat anders zou je verwachten van een programma met de naam PDFcreator!? Pdf Creator is geen zelfstandig programma maar installeert zich eigenlijk als een printer-driver. Hierdoor kun je met diverse Windows software programma's zoals bijvoorbeeld MS Word, Excel (of ieder ander programma met een print-functie) het document printen en dan als uitvoer niet een fysieke printer selecteren maar de virtuele printer PDFcreater en dan gaat het document naar een pdf-bestand (eigenlijk wordt jouw document dus geconverteerd naar PDF formaat).

Nieuw in 1.3.1

5 dagen na het uitbrengen van 1.3.0 komen ze al met 1.3.1 en dat was nodig vanwege een aantal ernstige bugs in de vorige versie. Deze problemen zijn dus snel verholpen en zodoende nu alweer een nieuwe versie. Geen nieuwe functionaliteit verder.

Nieuw in PDFCreator 1.3.0

In versie 1.3.0 zijn veel aanpassingen te vinden, de meeste meer technisch van aard. Zoals het vervangen van de RedMon DLL met eigen code en het verhelpen van diverse kleine problemen. In versie 1.2.3 dankzij de ge-embed Ghostscript 9.04 een betere ondersteuning voor TrueType fonts. In de voorlaatste versie van dit gratis programma is de ondersteuning voor Windows Vista helemaal afgerond. Ook zijn de bestanden nog kleiner en is er zelfs ondersteuning voor Windows 7. In de laatste versie zijn voornamelijk een aantal bugs verholpen. Een nadeel, waar ze hopelijk binnenkort toch wat voor vinden, is dat de PDF documenten gemaakt met PDF creator geen hyperlinks overnemen uit bijvoorbeeld een Word document waar links in staan.

Eenvoudig PDF Creator gebruiken zoals een printer in Word, StarCalc of iedere andere Windows applicatie.

Download hieronder de laatste versie van Pdfcreator (1.3.1 van maart 2012). Let wel even op dat je bij installatie de toolbar weigert wanneer je geen adware wenst mee te installeren (dit geldt 1 keer voor de yahoo bar).
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 14,88 MB
Datum zondag 18 maart 2012 - 17:51:28
Downloads 2290
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd