Emulatie Software [ Gratis virtuele tools zoals Alcohol 120%, Daemon Tools, Virtual CloneDrive, WinUAE ]

WinUAE 2.3.0
Beschrijving Had jij vroeger een Amiga? Bijvoorbeeld een Amiga 1000 of een Amiga 4000? Dan kun je software en games van de Amiga op jouw PC gebruiken.

Amiga Emulator

Versie 2.3.0 van WinUAE is momenteel de meest recente versie van deze Amiga emulator. Winuae is de Windows variant van de UAE Amiga-emulator. Dit programma kan een Commodore Amiga perfect emuleren. Alle Amiga modellen worden ondersteund zoals de allereerste Amiga 1000 tot en met de meer recente Commodore Amiga 4000.

Winuae wordt helaas zonder kickstart (boot-rom) of andere software geleverd. Een oplossing is eventueel om Amiga Forever te installeren. Hierin zit o.a. ook een Kickstart image. Echter deze is niet gratis. Dit is echter momenteel wel de enige legale manier om aan de kickstart te komen. Als je echt nog een Amiga hebt staan dan kun je de kickstart image overzetten. WinUAE bevat een tekstbestand met instructies (UAEHowTo.txt). Of zoek naar "Kickstart ROM" via google. Naast deze kickstart ( = de bios / firmware van Amiga) is natuurlijk ook nog Amiga software nodig. En DirectX 8 of hoger moet zijn geinstalleerd. Meer informatie kun je in de Amiga Emulator FAQ vinden.

By the way; er is intussen ook een UAE beschikbaar voor jouw Android telefoon.

Dus heb je software voor een Amiga die je graag nog eens zou willen gebruiken? Dan kan dit op een PC dankzij deze WinUAE. Download hieronder deze Windows Port van deze emulator.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 2,84 MB
Datum maandag 27 september 2010 - 10:46:26
Downloads 6933
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd