Full Gratis Games [ Volledige gratis games, freeware compleet met alle levels en dus geen demos ]

F.E.A.R. Combat Multiplayer
Beschrijving F.E.A.R. (FEAR) is bij de meeste gamers wel bekend dankzij de effectieve gameplay en waanzinnige griezeleffecten.

Het verhaal achter F.E.A.R. heeft te maken met geheime medische experimenten met soldaten en mensen. Tijdens het spel zag je regelmatig de griezelige verschijning van een klein meisje en speelde je met de hoofdpersoon met chronisch geheugenverlies.

Voor de gratis multiplayer-versie van F.E.A.R. is de oorspronkelijke verhaallijn niet meer van belang. In F.E.A.R Combat speel je tegen vele menselijke tegenstanders. De missies zijn extreem spannend weet ik uit eigen ervaring. Vooral als je een beetje als team speelt dan zul je vele multi player games winnen!

Deze gratis FEAR online versie van deze first person shooter (schietspel) heeft iets weg van Soldier of Fortune MAX Payne. F.E.A.R. combat bevat alle negentien kaarten die ook in het commerciële spel te vinden zijn. Er zijn meerdere spelsoorten waaronder de reguliere Deathmatch, Elimination en Capture the Flag. Zelfs in Multiplayer kun je in een slowmotionvariant door de levels heen rennen.

Je kunt FEAR niet direct downloaden. Je moet jezelf eerst inschrijven en daarna krijg je een code. F.E.A.R. is ook een pittige download, namelijk 1,76 GB. Het is ook geen nieuw spel, maar het is gratis en speelt gewoon erg lekker.

Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 1,7 GB
Datum vrijdag 06 juni 2008 - 12:02:08
Downloads 7190
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd