Netwerk tools [ Netwerk meten, netwerkmonitor software, netwerkapparatuur herkennen ]

Hamachi 1.0.2.5
Beschrijving Hamachi 1.0.2.5 van LogMeIn is een virtuele netwerk applicatie. Met Hamachi kan een eigen Virtual Private Network (VPN) worden opgezet. Het programma installeert een eigenlijk een virtuele netwerkkaart waarmee het mogelijk is om een 'directe' verbinding op te zetten tussen verschillende computers zonder daarbij gehinderd te worden door bijvoorbeeld een router, een gateway of een firewall. Me dit virtuele netwerk kun je vervolgens bestanden uitwisselen tussen de computers onderling en kunnen multiplayer games / spellen worden gespeeld.

Met LogMeIn Hamachi is een VPN gemakkelijk in 10 minuten te configureren waarna je beveiligde externe toegang hebt tot jouw bedrijfsnetwerk vanaf elke locatie met een internetverbinding.

Nog een voorbeeld; Hamachi kan bijvoorbeeld 2 computers, ieder achter z'n eigen breedbandrouter, in een echt peer-to-peer netwerk met elkaar verbinden.

Naast de gratis versie van Hamachi is er ook de mogelijkheid om een premiumaccount te kopen, wat toegang heeft tot diverse extra mogelijkheden.

Hamachi heeft een zeer gebruiksvriendelijke interface en is meertalig en is dus ook in het Nederlands beschikbaar (Nederlandstalig).

Download Hamachi

Download Hamachi versie 1.0.2.5. Nederlands, dus de laatste en nederlandse versie!

Vorige versies: Hamachi 1.0.2.4 (november 2007), 1.0.2.3 (oktober 2007)

Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 961,91 kB
Datum donderdag 05 juni 2008 - 10:02:30
Downloads 2792
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd