Anti Virus [ Free antivirus software - Gratis anti virus Freeware Download ]

AVG Free Edition
Beschrijving AVG Anti Virus is één van de beste gratis virusscanners op het moment. Hij is heel simpel te gebruiken maar ook heel veilig. Hij scant elk bestand en elk lettertje dat via internet binnen komt. Hij maakt het een virus zeer moeiljk om de computer te infecteren. Er zijn regelmatig updates te downloaden die de virusscanners tegen de allernieuwste virussen beschermt. AVG Anti Virus Free Edition is een geheel gratis versie met iets minder functionaliteiten dan de variant waar je wel voor moet betalen, namelijk AVG Anti-Virus Pro.

Via deze pagina was voorheen een oudere versie van AVG te downloaden, namelijk Anti Virus AVG Free 7.5. Echter deze oude versie is niet langer beschikbaar en deze zouden we zeker niet aanraden om te gebruiken. Je moet natuurlijk een actuele virusscanner hebben die de meest recente bedreigingen weet af te wenden zodat jij jouw computer veilig kunt gebruiken. Op een andere pagina binnen deze site kun je meer informatie vinden + de download van de meest recente Freeware AVG anti virus. Het betreft AVG Anti-Virus Free Edition 2012.

Wil je meer informatie over het beschermen van jouw computer tegen aanvallen van buitenaf. Lees dan het Adware Spyware Freeware artikel op artikelpost.

Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 28,61 MB
Datum vrijdag 02 november 2007 - 20:35:33
Downloads 7983
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd