Chat Programma's [ Chat Freeware en VOIP zoals ICQ - Mirc - Trillian - Ventrilo - VentriloMix en Windows Live Messenger ]

Trillian 5.0.0.35
Beschrijving Blijf in contact met jouw vrienden en contacten op ieder willekeurige instant messenger en op diverse sociale netwerken!

Trillian

Deze zeer populaire multi channel / multi netwerk Messenger freeware brengt alles samen. Trillian (en niet Trilian met één L) is een combinatie van een instant messenger (die goed te vergelijken is met bijvoorbeeld MSN, Yahoo, IRC en AIM) en een social media manager. En deze freeware ziet er wel heel strak en gelikt uit. Met deze software kun je chatten met mensen die een ander IM programma gebruiken zoals Astra, AIM, Yahoo, ICQ, Windows Live (MSN), MySpaceIM, Google Talk en Jabber/XMPP of IRC (beschikbaar voor alle platformen zoals Windows [deze versie], Apple Mac, Android, Blackberry en iPhone). Deze supertool Trillian kun je naast chatten ook gebruiken voor Facebook, Twitter, Skype, Bonjour, IRC, POP3 Mail en IMAP Mail. Het is dus een multiprotocol instant messengar. Trillian wordt aangeboden in 2 varianten... Trillian Basic en Trillian Pro. De Pro versie is niet gratis, de basic versie wel. Je zult begrijpen dat de Pro versie van Trillian wel meer functies bevat dan de gratis versie waaronder bijvoorbeeld Video Chat.

Maar je hebt met de Trillian Basic versie voldoende mogelijkheden zoals natuurlijk text chat, audio chatten, bestandsoverdracht, tabbladen, verzenden van smileys, jouw status niet zichtbaar voor anderen instellen, encryptie, tonen wanneer de ander typt en meer. Extra skins en plugins zijn ook ruimschoots te downloaden voor Trillian.

Je moet wel even goed op letten tijdens de installatie om te voorkomen dat je extra software op jouw pc krijgt waar je mogelijk helemaal niet op zat te wachten.

Trillian Astra

Wat wel wat verwarrend is dat is de naam van de software. Het was namelijk Trillian, werd toen Trillian Astra en nu is de Astra weer weggelaten. Hoe dan ook, het is allemaal dezelfde software. Waar je alleen op moet letten is het verschil tussen de gratis en de PRO versie... en de versies voor Windows, Mac, iPhone, Android, etc. Verder is het allemaal van Trillian.

Vorige versies:
augustus 2011 - Trillian voor Windows 5.0 build 35
juni 2011 - versie 5.0.0.34
mei 2011 - versie 5.0.0.33 / 5.0.0.32
februari 2011 - versie 4.2 build 25
mei 2010 - Trillian Astra 4.2 build 19
mei / apr 2010 - versie 4.2 diverse beta builds
feb 2010 - versie 4.1 build 24
juni 2009 - versie 4.0 build 109
versie 3.1.12.0 - november 2008

Download Trillian voor windows (ook geschikt voor Vista en Windows 7), een gratis instant messaging programma en mooie social media tool voor o.a. twitter!
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 14,83 MB
Datum zondag 21 augustus 2011 - 12:12:26
Downloads 7829
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd