DVD en CD Software [ gratis programma's voor CD en DVD, waaronder brand en emulatie software en anti beveiliging ]

AnyDVD HD 6.1.9.4 Beta
Beschrijving Wil jij met CSS beveiligde films toch kunnen kopiëren? Dus gewoon een kopie kunnen maken van een DVD zonder dat je problemen krijgt met restricties?

AnyDVD

AnyDVD is een programma dat DVD films automatisch op de achtergrond decodeert. De DVD lijkt zo onbeveiligd en regiocode vrij voor alle applicaties en Windows besturingssystemen. Met behulp van AnyDVD kunnen kopieerprogramma's zoals CloneDVD, Pinnacle Instant Copy, InterVideo DVD-Copy, etc., CSS beveiligde films kopiëren. Met behulp van AnyDVD kunt u films bekijken met regiocoderingen die anders zijn dan die van u, met elke DVD-speler en afspeelsoftware die u maar wilt!

AnyDVD kan ongewenste beperkingen verwijderen, het verwijdert bijvoorbeeld vaste ondertitels of het zorgt ervoor dat u copyright- of FBI-waarschuwingen kunt overslaan. Het kan automatisch afspelen voorkomen van 'PC-vriendelijke' software op uw video-DVD's en u kunt bepaalde software starten wanneer u een disk invoegt of verwijdert.
Maar AnyDVD doet natuurlijk veel meer. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de rotatiesnelheid van uw DVD-speler in te stellen, zo kunt u DVD's kijken op uw computer met veel minder lawaai! AnyDVD kan zelfs de verticale verversingssnelheid van uw monitor automatisch instellen (b.v. 72 Hz voor NTSC en 75 Hz voor PAL) als u dat wilt!

AnyDVD decodeert niet alleen maar DVD's. AnyDVD zorgt er ook voor dat u beveiligde audio-CD's kunt afspelen, kopiëren en rippen!

AnyDVD HD

Deze versie is anders dan de standaard AnyDVD. AnyDVD HD heeft wel dezelfde functionaliteit als de normale AnyDVD. Echter AnyDVD HD ondersteunt ook High Definition DVD (in het kort HD-DVD) en het inmiddels populaire formaat Blu-Ray.

Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 1,91 MB
Datum vrijdag 02 november 2007 - 18:09:11
Downloads 7943
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd