Beveiligings software [ Bescherm de computer tegen indringers met deze gratis beveiligingssoftware zoals firewalls en detectie programma's. ]

Comodo System Cleaner 2.2
Schrijver Comodo
Beschrijving 3 cleaner tools in één freeware tool verzameld.

Comodo System Cleaner

De tool Comodo System Cleaner combineert 3 verschillende tools in één. Het bevat een Registry Cleaner, Disk Cleaner en Privacy Cleaner... oftewel in het Nederlands een register opschoon tool, een schijf opruiming en een prive gegevens opschoner. Als je deze tools hun werk laat doen dan verwijder je op jouw computer alle dubbele bestanden, bestanden die schadelijk zijn en andere overbodige files. De interface van dit programma is kleurrijk en zeer eenvoudig te begrijpen en te gebruiken. Voordat het aan het opruimen slaat maakt deze tool eerst een backup van jouw systeem zodat je altijd weer terug kunt naar de oorspronkelijke situatie. Gebruikers van Comodo zijn tevreden over het resultaat en over de snelheid waarin dit programma zijn werk doet. Ook vond Comodo bij enkele gebruikers nog schadelijke bestanden die andere anti virus programma's niet hadden ontdekt.

Andere Comodo Freeware

Naast System Cleaner heeft Comodo ook nog Anitvirus, Backup, Remote PC Access, antiSpam, Time Machine en Comodo Firewall.

Vorige versies

Vorige versies van deze tool:
Comodo System Cleaner 2.2.126408.3 - 26 januari 2010
Comodo System Cleaner 2.1.114194.1 - 30 oktober 2009

Download hieronder de nieuwste versie geschikt voor XP, Vista en Windows 7.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 10,07 MB
Datum dinsdag 26 januari 2010 - 12:17:55
Downloads 7504
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd