Kantoor toepassingen [ Freeware voor kantoor en business waaronder office, agenda, time management ]

Editpad Lite 7.0.9
Beschrijving Vind je Kladblok / Notepad dat met Windows wordt meegeleverd net even iets te beperkt?

Editpad

Deze freeware tekst editor is net even iets uitgebreider. Editpad heb je in 2 versies, de Pro en de Lite variant. De Lite EditPad is een gratis tekst-editor van Jgsoft. Deze gratis editor is geen tekst-bewerker speciaal voor programmeurs of webdesigners. Webdesigners, software makers, programmeurs en script schrijvers kunnen beter aan de slag met bijvoorbeeld EditPad Pro (echter dit is geen freeware), met Notepad2 of met Notepad++. Editpad Lite is de gratis freeware versie met minder functies maar wel beter dan de standaard kladblok.

Editpad Lite

Editpad Lite is een soort vervanger van het met Windows meegeleverde Kladblok / Notepad. De voordelen van Editpad Lite ten opzichte van Notepad / Kladblok zijn o.a. de mogelijkheid tot het bewerken van een onbeperkt aantal bestanden in hetzelfde scherm, er is geen limiet op de grootte van het geopende bestand en de beschikking over een hoog aantal undo's en redo's (ongedaan maken en opnieuw).

Dus zoek je een eenvoudige tekstverwerker zoals Kladblok / notepad maar met meer mogelijkheden / meer functies? Dan is het gratis Editpad een handige tekst-tool.

Editpad lite download

Editpad Lite is beschikbaar in het Nederlands (hieronder te downloaden), in het Engels en als U3 versie (voor op de USB stick bijvoorbeeld). Deze download betreft de Nederlandse gratis freeware versie van Editpad Lite (laatste versie 7.0.9 is van begin december 2011). Edit-Pad is geschikt voor Windows 2000, Windows 7, Windows 9x, Windows NT, Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows Vista en Windows XP.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 3,03 MB
Datum zondag 11 december 2011 - 17:57:31
Downloads 2911
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd