Downloads

µTorrent 3.1 build 26650

Dus je wilt graag muziek / films / software en dergelijke downloaden via het torrent netwerk? En je zoekt een fijn programma waarmee dat kan?

µTorrent

Deze gratis oplossing is een zogenaamd Torrent Software Programma (Bittorrent-client) en heet µTorrent. Met de software uTorrent (officiele naam: µTorrent) kun je op snelle en eenvoudige wijze diverse torrent-bestanden downloaden. Verder kun je ook van je eigen bestanden een torrent bestand maken. De nieuwste 3.1 versie zit vol met handige functies zoals voeg een target device toe zoals een Apple device, BEP33 (DHT scrape), bij openen meer dan 10 torrent mappen / folders krijg je de vraag "weet je het zeker" om het openen van honderden schermen te voorkomen, etc. In voorgaande versies was het al mogelijk om gelijktijdig meerdere torrents downloaden, snelheids beperkingen instellen, onderbroken downloads snel hervatten, RSS downloader en meer. Het sterke aan µTorrent is dat deze torrent tool het geheugen en processor minimaal belast. De grootte van het programma in Bytes is zeer compact. Dus je kunt het gewoon op de achtergrond zijn werk laten doen zonder dat je daar iets van merkt op jouw computer. µTorrent 3.1 is de nieuwste en meest recente versie (sinds december 2011, na december wel nieuwe builds!). Als je voor wat voor reden ook toch op zoek bent naar de eerdere stabiele versie dan moet je uTorrent 1.7.7 downloaden. Er is ook al een uTorrent 3.2 verkrijgbaar, echter dit betreft een beta release en deze versie is dus niet stabiel.

uTorrent vs µTorrent

Misschien is het wat verwarrend, is het nu uTorrent of µTorrent? Officieel moet je het met een µ schrijven. Maar de meeste mensen hebben geen idee hoe je het karakter µ moet typen. Vandaar dat je vaak de normale u gebruikt ziet worden. Ook zoeken de meeste mensen op u-Torrent en zodoende bieden we dezelfde download 2 keer aan. Gelukkig is µTorrent 3.1 ook in het Nederlands te gebruiken en! het is nog steeds freeware en dus gratis. Download hier de Nederlandse uTorrent versie.

Pirate Bay

Er is altijd veel nieuws rondom The Pirate Bay en zodoende ook rondom bittorrent en torrents downloaden. Torrents / torrentsoftware / magnet files / etc. zijn niet verboden en het gebruik is dus NIET strafbaar. Het uploaden en downloaden van illegaal materiaal natuurlijk wel. Maar je wilt met deze software µTorrent natuurlijk wel bittorrents kunnen vinden. Stel dat je bij Ziggo / XS4all zit en je kunt niet meer naar the pirate bay... wat zijn dan alternatieven? Er is een nieuwe site depiratebay.nl die je eens kunt proberen. Een ander alternatief is isohunt.com of ook een optie is bitjunkie.org. Of wat dacht je van clearbits.net waar alleen rechtenvrij materiaal via peer-to-peer file sharing (Bittorrent) te downloaden is! Zo zie je maar, de torrent-technologie zelf is niet illegaal!

µTorrent downloaden

Hieronder kun je de nieuwste versie downloaden. Dit is momenteel µTorrent 3.1 bouwversie 26650. Deze versie is beschikbaar sinds 12 januari 2012. Download deze freeware tool en ervaar het plezier van diverse torrentnetwerken.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Grootte 840kB
Datum zaterdag 14 januari 2012 - 12:30:45
Downloads 28070
Sponsoring -
Download
Waardering
0/5 : Niet beoordeeld
 
Aub inloggen om een reactie te geven.
Wanneer je niet bent geregistreerd, kun je je hier aanmelden