Downloads

Windows Live Messenger 2009

Dit is tot nog toe hét chat programma voor de PC, veel gebruikt en populair!

Windows Live Messenger 2009

De nieuwste versie van Messenger is Windows Live Messenger 2009. Dit chat programma is geschikt voor Windows Vista / Win 7 en ook nog steeds voor Windows XP. De 2009 versie van deze Instant Messenger is de meest recente versie en is voor het eerst uitgebracht in januari 2009. Momenteel werkt Microsoft aan een nieuwe versie (je zou het Messenger 2010 kunnen noemen) die onderdeel zal gaan uitmaken van Windows Live Essentials. Echter deze nieuwe versie is nog niet stabiel, dit is een Beta versie (juli 2010) en zodoende bieden we deze nog niet aan op deze website. De huidige stabiele en volledige versie is Windows Live Messenger 2009 14.0.8089.726 (update van 1 oktober 2009).

Eigenschappen Messenger 2009

Met Windows Live Messenger 2009 kun je nog steeds zien wie online en offline is van jouw vrienden. Je kunt zelf de Status van jezelf instellen zoals ik ben afwezig, of ik ben offline (dit terwijl je eigenlijk online bent), etc. Je kunt jouw contacten berichten versturen en daarbij kun je ook Emoticons of Winks versturen. Een leuke optie is om bijvoorbeeld berichten met de muis te tekenen en te versturen. Je kunt dus een gekke tekst schrijven of een gekke cartoon en dan ziet de ander exact wat je hebt getekend. Ook heb je in messenger de optie om via een webcam en microfoon met elkaar Live te praten. Ja je bent pas echt aan het internetten als je in contact komt met jouw vrienden via Windows Live Messenger!

Nieuw aan MSN Messenger

Echt nieuw aan de 2009 versie is dat je nu ook SMSjes kunt sturen aan jouw vrienden via MSN / via Live. Ook kun je veel beter jouw contacten organiseren, in te delen. En je kunt Messenger nu veel meer naar eigen smaak inrichten, eigen uiterlijk geven.

Windows Live Messenger 8.5

Wil je liever niet de nieuwste versie, maar heb je liever nog de eerdere versie van Messenger; Windows Live Messenger 8.5? Dan kun je deze ook hier nog downloaden. Download Messenger 8.5 ook nog steeds gratis via deze site.

Windows Live Messenger 2011

Inmiddels is de meest actuele versie, Messenger 2011. Het is echter niet langer meer een losse chat tool die je kunt downloaden, maar vormt onderdeel van Windows Live Essentials.

Download Live messenger 2009

De Download van Windows Messenger 2009 is gewoon gratis en ook het gebruik is kostenloos. Wel bevat Messenger onderdelen / diensten waarvoor je moet betalen als je hier gebruik van zou willen maken (zoals het downloaden van betaalde emoticons). Dus downloaden die Instant messaging tool!

Referenties

MSN Messenger 2009
Download de nieuwste en nederlandse versie MSN Messenger 2009 via deze site.
Live Messenger 2009
Live Messenger 2009 van Microsoft snel downloaden via deze site.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Grootte 1MB
Datum vrijdag 02 oktober 2009 - 07:27:15
Downloads 40155
Sponsoring -
Download
Waardering
0/5 : Niet beoordeeld
 
Aub inloggen om een reactie te geven.
Wanneer je niet bent geregistreerd, kun je je hier aanmelden