Limewire 5 gereed om te downloaden

 zondag 01 februari 2009 - 21:49:33 | Arne

Ja het is zover, de opvolger van Limewire 4.18.8 is eindelijk gereed voor gebruik. Limewire 5 is een geheel nieuwe versie van deze populaire P2P software (pear to pear). LimeWire 5 heeft een compleet nieuwe user interface, geheel overnieuw geprogrammeerd. De schrijvers hebben alle functies behouden die iedereen bij eerdere versies veel gebruikte en ook niet konden missen. Maar er zijn natuurlijk ook compleet nieuwe functies bij gekomen.

Wat de makers de meest coole toevoeging vinden is het kunnen delen van bestanden met jouw eigen vrienden. Je kunt daarbij diverse bestaande vriendenlijsten gebruiken (importeren) om ook in Limewire een vrienden lijst te maken (buddy list). Als je dus zoekt naar muziek, films of andere bestanden dan zie je eerst de resultaten van bestanden die bij jouw vrienden staan.

Ook zijn gebruikers van Limewire steeds meer bezorgd over het downloaden van Virussen. LimeWire 5 beschermt jou tegen het per ongeluk downloaden van een virus programma of andere bestanden waar je een virus mee kunt installeren.

En wat ook erg prettig is dat is dat LimeWire nog steeds zonder ongewenste software wordt geleverd. Je wordt dus niet lastig gevallen met toolbars, homepage aanpassingen en dergelijke. Gewoon alleen maar jouw P2P tool en niets meer.

Download Limewire 5 via deze website.limewire   p2p   


printervriendelijk

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd