Nieuwe fotosoftware voor de gsm van Adobe

 dinsdag 26 augustus 2008 - 10:26:29 | Arne

Adobe start een nieuwe dienst onder de naam Adobe Photoshop.com Mobile Beta. Dit is op Adobe Flash gebaseerde mobiele applicatie waarmee mensen direct vanaf hun mobiele telefoon hun foto’s kunnen uploaden naar hun eigen Photoshop.com-account.

Photoshop Express, de webdienst van Adobe voor fotobewerking en beheer, wordt hernoemd tot Photoshop.com. Hierbij dus nu ook een mobiele applicatie voor het bekijken en uploaden van foto's. Dit is Adobe's eerste service voor op de gsm naast de PDF-lezer en Flash Lite voor GSM / mobile phones.

Photoshop.com - Photoshop Express gratis

De gratis webdienst Photoshop Express biedt gebruikers de mogelijkheid om foto’s te uploaden, te delen en te bewerken met een beperkt aantal functies. Ook kun je jouw foto’s plaatsen / posten op Facebook, Flickr, Photobucket en Picasa. Maar Adobe geeft Photoshop Express nu meer aandacht en een nieuwe naam, namelijk Photoshop.com.

20 GB aan opslagruimteAdobe doet er veel aan om gebruikers lid te laten worden van Photoshop.com. Zo gaat bijvooreeld de opslagruimte per gratis account (genaamd Basic1) omhoog van 2 GB naar 5 GB. Ook is er een betaald abonnement van 50 dollar per jaar en dat biedt 20 GB opslagruimte. Ook krijgen deze betaalde leden toegang tot nieuwe sjablonen, "seasonal artwork" en instructies.adobe   photoshop   express   


printervriendelijk

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd