Steve Jobs toont de nieuwe iPhone

 dinsdag 10 juni 2008 - 01:30:53 | Arne

Steve Jobs, de bekende en grote baas van technologie bedrijf Apple, heeft 9 juni in San Francisco de nieuwe iPhone voorgesteld. Deze iPhone 2.0 wordt een stuk goedkoper dan de vorige, namelijk zo'n 125 euro.

De nieuwe iPhone zal gebruik kunnen maken van mobilofonienetwerken van de derde generatie (3G), waarmee gebruikers veel sneller kunnen surfen dan op het klassieke gsm- netwerk.
Ook bevat de nieuwe iPhone gps. Met de nieuwe iPhone 3G kunnen gebruikers verder zakelijke e-mail controleren. Zo wil Apple meer zakelijke klanten bereiken, die tot nu toe vooral gebruik maken van de Blackberry van Research in Motion.

Het kleinste model, 8 gigabyte, is in de VS al voor 199 dollar (ruim 125 euro) te koop. Voor 16 gigabyte moet de Amerikaanse klant 299 dollar (ruim 190 euro) neertellen. Half juli ligt de iPhone 3G ook bij ons in Nederland in de winkel. Het eerste model was alleen in de VS te koop. De primeur van deze iPhone is voor T-mobile. T-mobile heeft deze exclusieve deal weten binnen te halen. Abonnees van Vodafone, KPN, etc hebben dus heel veel pech! Illegaal importeren lijkt ook niet meer mogelijk, maar je weet het maar nooit.iphone   apple   gsm   


printervriendelijk

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd