Gratis demo game SPORE vanaf 17 juni downloaden

 dinsdag 13 mei 2008 - 15:58:38 | Arne

Vanaf 17 juni kan een leuke demo van het nieuwe spel SPORE worden gedownload, Electronic Arts Inc. en Maxis hebben dit vandaag aangekondigd.

De Spore Creature Creator biedt Spore-fans en andere creatievelingen de eerste doe-het-zelf mogelijkheid om een wezen te ontwerpen en met vrienden te delen. Alle wezens die met de Spore Creature Creator ontworpen zijn, kunnen geïmporteerd worden naar de volledige retailversie van Spore voor PC en Mac als die op 4 september op de Benelux markt verschijnt.

De demo laat spelers een onbeperkt aantal wezens vorm en kleur geven, waarbij ze 25 procent van de ontwerp-onderdelen van Spore kunnen gebruiken. Gamers kunnen hun creaties vervolgens delen met hun vrienden, onder andere door makkelijke uploads naar YouTube.

Spore, het lang verwachte spel van de makers van The Sims™, biedt spelers een complete eigen wereld in een doos. Creëer leven en laat het evolueren, sticht stammen, bouw beschavingen, geef hele werelden vorm en verken een universum dat gecreëerd is door andere gamers.game   demo   game demo   spore   


printervriendelijk

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd